20agh2015 Creative Commons License 2015.10.14 0 0 356978

Ez a diag amit írsz pontosan mit takar? Mennyi idő, ár, stb? 

 

Egyébként mai eredmények: hátsó kerekek előre, jobbra húzás megszűnt, tehát lehet majd sakkozni hogy felni, súly, vagy gumi volt a bibi.

Legalább egy gondal kevesebb, most bebizonyosodott hogy nem kell egyből kormányműre és egyéb horror dolgokkal vizionálni.

Volt egy levegő, és egy gázolajszűrő csere is ( annak ellenére hogy 20.000 korábban volt, hihetetlenül nézett ki pl. a légszűrő is.

A fő poén, hogy ma abszolute nem rángatott/rezonált. A szerelő ment vele ( igaz nem mercis hanem vw-s, de abban profi ) azt mondta se a kuplung se a kettőstömegű nem gyanús neki,

korrektül megy a taliga szerinte a kettőstömegűnek olyan jelei amiket vw-n tapasztalt, még csak kezdődően sem jelentkeznek.

Ellenben mondta hogy az EGR szelep tisztítása megérne egy misét ha előjön a rángatás megint....ötletnek nem rossz.  Erre valami tapasztalat, ötlet?

Én le is vakolnám de állítólag ez már nem AZ az EGR amivel ezt meg lehet tenni...

Fékbetéteket meg vettem TRW-t és lecseréltem a másikat mert hiába tett bele újat az előző tulaj, nyikorgott mint a hétszenstég mondhatni az is "begyógyult".

Mindenki tanácsát köszönöm ezúttal is, bár sokszor kisebb problámák miatt is hajlamos az ember durva dolgokban gondolkozni.

Pénteken azért elmegyek még csepelre a merci szervízbe egy utolsó vélemény kérésre bár lehet meg is szűnt a rángatás, ki tudja nem a gázolajszűrő volt-e a ludas?!

Előzmény: treekkeer (356969)