Kedves Zsoleszq01!
Sajnálom, hogy ilyen "csalódás érte" a szallas.hu-n!
De a szallas.hu működésével kapcsolatban 1-2 fontos tényt elmondanék:
1. Az oldalon az árakat a kiadó egységet hirdetők tartják naprakészen és állítják be. Tehát, ha szállást adok ki, akkor nekem kell beállítani az árakat adott időszakra. Gyakran előfordulhat, hogy ennyire időben előre még nincsenek megadva az aktualizált árak. A szallas.hu és egyéb nagy foglalási oldalak sajátossága pedig az, hogy a legalacsonyabb árat adják meg időben előre, ha maga a szálláskiadó azt még következő évre/idényre nem állította be/át. (Mi is adunk ki szallas.hu-n és beleestem már ebben a csapdába én is)
2. Egy foglalási kérés a foglaló részéről, csak akkor tekinthető megvalósult foglalásnak, ha a szálláskiadó is visszaigazolja azt/jóvá hagyja. Ez történt ebben az esetben is, a szálláshely kiadó ezt más összeggel hagyta jóvá.
Ilyen csapdákba bármelyik nagy foglalási oldalon bele lehet szaladni.
Én személy szerint azt tudom javasolni, hogy "nézze ki" a szimpatikus apartmant bárhol és a szálláshely egyedi paraméterei alapján (cím, város, név, méret.... stb.) próbálja meg megtalálni az interneten, valószínűleg kedvezőbb árajánlatot is kaphat közvetlenül a szálláshely kiadójától és más - szerintem - személyesen vele egyeztetni.
Kellemes nyaralást kívánok jövőre!