SolDurka Creative Commons License 2015.10.11 0 0 1651

Tudod kedves Ibiza, nekem meg először Lyme-kórt diagnosztizáltak, nyomták belém a Penpritint, iszonyatosan megkínoztak. Aztán - miután fél oldalamra megbénultam és 9 hónapig a nevem se tudtam leírni - kiderült, hogy ez bizony SM. Ha közben esetleg tüdőgyulladást kaptam volna, belehalok, mert a szervezetem ezek után már nem reagált volna az antibiotikumra. Aztán más "apró" következmények is voltak, mivel 9 hónapig nem tartottam be a minimális előírásokat (nincs forró fürdő, szaunázás, az erőd 80%-át szabad csak kihasználnod stb.)  Éveket szenvedtem miatta! 

 

Amióta létezik MR, egyértelmű diagnózisok kaphatók. Nem az a baj, hogy Boxerkutya a Lyme-ot emlegeti. Ha nem egyértelmű a dg., a liquor sem igazolja, én is amondó vagyok, hogy másfelé is keresgélni kell az okokat. Csakhogy itt biztos dg. mellett kelti a kétséget a betegekben és magánrendelést reklámoz.

 

Ami téged illet, remélem nem az derül ki, mint az én esetemben. A szteroidra elég sokan érzékenyek, a gyógyszereket túlreagálják. Szerencsére vannak alternatívák, nem csak a gyógyszeripari mérgek léteznek. Sajnos a magyar orvosok túlgyógyszerezik a betegeket.  Ez az érzékenység azonban még nem jelenti, hogy a Lyme-kór okozza a tüneteidet, amik eléggé hasonlók.     

Előzmény: Ibiza15 (1650)