csak.nektek.krealt Creative Commons License 2015.09.28 0 0 26244

Hát nem egyszerű a helyzeted :( Szerintem próbálj kicsit hátrébb lépni, és azt megnézni, hogy mit kell most a szingli időszakban megváltoztatnod ahhoz, hogy egy jól működő kapcsolatot tudj majd fenntartani.

 

Gondold végig, hogy hogyan tudnál önállósodni kicsit, mondjuk keresni egy pici albérletet a szülők közelében, és/vagy felvenni valakit, aki napi pár órában tud figyelni a szüleidre, segít a háztartásban, cipekedik a bevásárlásnál, szóval aki az apró-cseprő ügyeket megoldja helyetted. Tudom, hogy anyagilag ez húzós, de ha egyszer valakivel együtt élsz majd, akkor egy csomó költség eleve feleződik.

 

A másik része meg az, hogy most magaddal is kicsit tisztába jöhetsz. Úgy érzem nemhogy ezt a szakítást, de még az előzőt sem igen heverted ki. Próbálj kicsit úgy élni, hogy nem egy kapcsolaton keresztül definiálod magad, hanem teszed, ami jól esik, kicsit befelé figyelsz. Szerintem amúgy egy csomó nő olyan pasit szeretne, aki gyerekre vágyik, szóval ez tuti előny lesz, ha újra odajutsz, hogy csajozol. Próbálj ne úgy gondolni a kapcsolataidra, hogy mentek az évek a levesbe, mert biztos sokat tanultál bennük, belőlük... tudom, könnyű ezt mondani, meg a koromból adódóan teljes mértékben nem tudom ezt átérezni (bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy sose fordult meg a fejemben, hogy éveket pazaroltam feleslegesen az exre), de ha ezen rugózol az tuti, hogy nem tesz jót. A gyerek is jobban fog ám járni, ha olyan apukája lesz, aki teljes szívből vágyott rá, mintha 10 éve egy véletlen miatt becsúszott volna, mikor még nem vagy kész rá.

 

 

Előzmény: 4ereggg (26241)