emem Creative Commons License 2015.09.28 0 0 6271

nagyon derék dolog, hogy megadott az állításodat alátámasztó linket. ha már benne vagy, akkor igazán megadhatnád az előző állításaid alátámasztását is:

 

<A nyomok egy helyen nyílegyenesen futnak a Földközi-tengerbe, ahol búvárok 42 méteres mélységben is ráakadtak. A rejtélyt tovább mélyíti, hogy ilyen barázdákat találtak Spanyolországban, Cadiz mellett, a tenger alatt is... sőt, a marokkói Lixusnál is a tenger alá vezetnek a "keréknyomok".A nyomok egy helyen nyílegyenesen futnak a Földközi-tengerbe, ahol búvárok 42 méteres mélységben is ráakadtak. A rejtélyt tovább mélyíti, hogy ilyen barázdákat találtak Spanyolországban, Cadiz mellett, a tenger alatt is... sőt, a marokkói Lixusnál is a tenger alá vezetnek a "keréknyomok">

 

sajnos sehol nem találtam 42 méteres mélységben található nyomokra, sem lixusiakra. de még ha léteznének, akkor sem mélyítenék a rejtélyt, hiszen, mint láthattad a darkduck topiktárs által linkelt oldalon, a világ elég sok pontján találhatók ilyen nyomok.

ha pedig már elkalauzoltál minket erre az oldalra, akkor ott egy, saját magad által felvetett rejtélyre is választ kaphattál, konkrétan arra, hogy miért vezetnek a nyomok a tenger felé:

 

"A keréknyomok az ő elmélete szerint a tektonikai változások miatt a tengertől távol került lakosok költözési útvonalai, amelyeken csónakjaikat a vízhez vontatták, még mielőtt az üledékes felszín kemény kővé szilárdult volna."

Előzmény: Törölt nick (6268)