Törölt nick Creative Commons License 2015.09.23 -2 0 86362

Siófokon lakom. 29 éves vagyok. Kaposváron, a Csokonai Vitéz Mihály Főiskolán végeztem, informatikus könyvtáros - magyar tanár szakon. Jelenleg Fehérváron dolgozom, könyvtárosként egy szakmunkás suliban.

 

Hobbim zenehallgatás, olvasás, sétálás a városban, haverokkal lógás. Szórakozni, vagyis bulizni ritkán járok. A bulizás nálam inkább társaságfüggő, mint helyfüggő. Egy jó társasággal bárhová beteszem a lábam, legyen az diszkó, bár, koncert, házibuli stb. Valójában a bulizás négy dologtól függ: pénz, kedv, társaság, idő. A zene terén nem kötöm magam semmilyen zenei stílushoz; meghallgatom én a diszkót, a rappet, a rockot, a punkot, bármit, ha igényes. Régen sportoltam, úsztam, futottam, fociztam, birkóztam, tornáztam otthon, de mostanában nincs rá időm.

 

Elég szolidan öltözködöm: bőrcipő vagy sportcipő, farmernadrág, ing vagy póló, pulóver, hideg időkben kabát.

 

Általában este nézek TV-t (egy-két órát, nem többet). Híradó, néha egy-két film. Legtöbbször a netről töltök le filmeket. Szeretem a vígjátékokat, filmdrámákat, akciófilmeket, történelmi filmeket. Neten az email-okat, híreket szoktam megnézni, filmeket töltök le, online rádiót hallgatok.

 

Elsősorban Somogy megye, Fejér megye és Budapest környékéről keresek magamnak társat.

 

Elérhető vagyok az alábbi email címen:

krasznaizoltan86@gmail.com