Pocok-e Creative Commons License 2015.09.18 0 0 4319

Szeretném megosztani mindenkivel aki nem volt közgyűlésen, hogy a többség nagyon rosszul döntött. Elfogadtuk ugyanis az 1,3 ezret, 3 milliót tehát kidobtunk az ablakon, sebaj. Ráadásul a kedves Faraone Kft.-t is bebetonoztuk, mert 2016. dec. 31.-ig határozott idejű szerződésük lesz, tehát nem lehet őket leváltani.

Én nagyon nem értem a lakóközösséget, mert ez a 4,4 millió simán visszakövetelhető lenne, illetve most már csak lehetett volna a Faraone Kft. Igen peres úton, igen annak költsége is van és kicsit hosszabb idő, de hosszú távon jobban jártunk volna.

Most kényelmi megoldásból elfogadtunk egy ilyen egyezséget, a Faraone Kft. persze megígért mindent, de mivel most nagyon jó pozicíóban vannak, ebből semmi nem lesz, remélem azt tudja mindenki.

 

Személy szerint nagyon sajnálom, hogy ennyire megvezethető a társaság és pár szép szóval el lehet intézni egy ekkora hiányt. (lakásonként ez 30 ezer mínusz)

Azt meg nem találom jó érvnek, hogy nem olyan rossz közös képviselők ők, meg olyan problémás leváltani őket, meg másikat keresni. Ezért belemenni egy ilyen alkuba, hát döntse el mindenki megéri-e.

Igen a Mekdan szörnyű volt, ahhoz képest ők jobbak. De csak gondoljon bele mindenki, ha vezet egy céget, szerződik egy másik céggel, a másik cég ekkora hibát vét. Akkor elintézzük annyival hogy enyje-benyje, dolgozz csak továbbra is nekem?

 

Arról pedig ne felejtkezzen el senki, hogy az a 1,3 millió forint amit ők nagy duzzogva most kifizetnek, illetve ledolgozzák, az nem is lenne ha ők nem vétenek hibát. Szóval ez igazából magától értetődő kellene, hogy legyen.

 

A lényeg hogy ők elérték a céljukat, megúszták az egészet, mi meg hátra dőlhetünk, hogy legalább ezzel sem kell többet foglalkozni.