dohonyiz Creative Commons License 2015.09.09 0 0 8709

Kedves Mindenki!

Főleg azok, akik autóval próbálnak meg parkolni a XVIII. Thököly utcai SZTK környékén.....

 

A parkolás eddig is nehéz volt, de most már figyelni is kell, hol lehet és hol nem parkolni. Ha szemből nézzük az épületet, eddig bal oldalán, a könyvtár vonalában volt egy, az útra merőleges parkoló. Ezt kibővítették, felújították, kb dupla annyi autó elfér, mint eddig. Ha a könyvtár felől érkezünk, az első behajtónál sima behajtani tilos van, amiből nekem logikusan következik, hogy a másik behajtón egyirányú utca tábla díszeleg.

 

Hát nem.....

 

Ha a könyvtár felől jövünk, csak egy oszlop látszik, de a tábla oldalt áll, majdnem háttal, így ha nem figyel az ember, behajt a parkolóba és nyugodt szívvel felmegy a rendelőbe.

Tegnap én is így tettem, visszatérve egy büntető cetli fogadott, mely szerint ott tilos parkolni. Pont ott volt még egy közterfelügyelő, aki elmagyarázta, megmutatta, hogy a másik behajtón "mindkét irányból behajtani tilos" tábla van, "kivéve eü szolgálat gépkocsik" kiegészítéssel. Csak figyelmeztetést osztogatnak még, mert friss a szabály, de ahogy mondta, 1-2 hét múlva már 10e Ft lesz a büntetés ugyanezért.

Az SZTK épülete mögött és a jobb oldalán is tilos parkolni.....ott kapásból osztogatták a 10ezres büntetéseket...

 

Szóval óvatosan, aki oda mer menni autóval....meg hát oda amúgy is sok türelem és jó idegrendszer kell, de ez egy másik történet.......