pee she Creative Commons License 2015.09.08 0 0 1135

Kissé (vagyis abszolút) szadista vagyok pisis ügyek tekintetében. Abban a helyzetedben finoman bár, de megnyomkodtam, megböködtem volna a hólyagodat, szépen ritmusosan. (Na jó, nem vagyunk annyira bizalmas viszonyban, de tegyük fel...) Nálam, ha nagyon kell pisilnem tuti bepisilést idéz elő. Van egyfajta ritmusérzékem és nagyon el tudom találni a hólyagnyomkodás mikéntjét, hogy ne legyen kellemetlen, sőt, totálisan élvezhető legyen.

Ezt eddig sajna csak magamon gyakoroltam, de jó lenne, ha valaki máson is kipróbálhatnám, szerintem csúcs érzést lehet előidézni.

A lélektani pisiléssel nálam bajok vannak. Fiú létemre gyakran a WCn ülve szoktam pisilni (úgy kényelmesebb) és szoktam azzal játszani, hogy nem engedem el a pisit azonnal, hanem próbálom visszatartani ameddig csak lehet. Még akkor is, ha nem kell pisilnem borzasztóan, ott ülve akkor is fél percen belül annyira felerősödik a pisiinger, hogy nem tudom visszatartani. Ha nagyon kell, akkor még inkább elindul a folyam és a következő fokozatban már a nacimba megy.
Mindenesetre majd gyakorolok az általad megadottak szerint.. mennie kell ennek. :)))

Tegnap egyszer nyilvánosan majdnem, kétszer pedig itthon igaziból bepisiltem. A második a ház körül az utcán történt sötétben és legalább 1 percig folyott, guggolva, hogy a cipőm ne legyen pisis. (aki sokszor bepisil tudja, hogy ilyenkor célszerű leguggolni. Láttam véletlen balesetet lányoknál és ők rutinosan guggolva pisiltek be.)
Ma pedig azt játszottam,. hogy rengeteget ittam és nagyon sokszor voltam WCn, legalább 10szer. Este egyet a szabadban is pisiltem, mert nagyon kellett és előtte sokat ittam, nem bírtam volna sokáig.

Történetedben a reggeli nem pisilés, a több mint másfél liter víz és az eltelt idő összefüggésében én magamról nem tudnám elképzelni, hogy addig bírtam volna, ameddig te bírtad... de ezt majd ki fogom próbálni. Szerintem nagyságrendekkel előbb összepisilném magamat, mint amikor te elmentél a lélektani pisilés kísérletét megtenni. Na meglássuk... :)))))))

Előzmény: NagyB3300 (1134)