fairplay01 Creative Commons License 2015.09.03 0 0 4565

nem, a probléma veletek van!

 

nem tudjátok, mi a kulonbség a hipotézis, elmélet és tény kozott. mikor lehet korrelációrol, és mikor ok-okozati osszefuggésrol beszélni. a legtobb cb cikk, amit szendi idéz, úyg véhzodik, hogy: talán, esteleg, lehetséges, ... ergo, hipotézis. és o ezt ténynek adja ki. hipotézisre hipotézist építeni = csalás. hipitézist elméletnek kiadni = csalás. hipotézsit ténynek kiadni = csalás a négyzeten. hipotézist ténynek kiadni és erre hipotézist építeni, csalás a kobon! nos, szendi belépo szintje ez. a konyvei végén pedig a második hipotézisét bizonyítás, mérés nelkul ténynek adja ki. o persze tudja, hogy hazudik, mert volt doktorandusz. de éppen ezésrt aljas.

kérrdem én, hogyan lehet valaki szakember úgy, hogy 3-4 hónapon át olvasgat egy témáról? kozhely, ha valamit profin akarsz csinálni, akkor 10 000 órát kell vele foglakozni. nem olvasni, foglalkozni. einmal ist keinmal, mondják a németek. az egész bizonyítás olyan egyének szubjektív beszámolója alapján van, amit nem kovetnek mérések. megvan az oka annak, hogy szendi nem hoz létre egy munkahelyet, ahol kivizsgálnának az embereket. tízezrével. éveken át. tudja, hogy a matematika nem enged. populációs szinten sem, és még kozéptávon sem tud eredményt felmutatni.

a másik oldal igen! 3 évtizede a szív-érrendszer betegségei voltak az 1. helyen az elhalálozás okai. csokkentették a zsírbevitelt, és íme, 5 kontinensen, kulonbozo rasszokon ugyanaz jott be: az élettartam megnott 8-12 évvel, és a fen említett halálok visszaesett a 3. helyre.

majd ha a paleósok egy milliárd embernél ilyesmit felmutatnak, akkor lesz egyenértéku az orvostudománnyal. ha jobbat mutatnak fel, akkor jobb lesz. és nyugodt lehet mindenki, nem fogják elkaszálni az eredményt. ismétlem, a hitelesség záloga nem az, hogy a mici néni meg józsi bácsi mit mondott, hanem az, hogy 5, 10, 50, 100 000 emberen milyen javulást MÉRTEk le.

 

 

A paleó - még ha a neve nem is ezt mutatja - a ma élő természeti népek étkezéséből indul ki.

akkor elszomorítlak. a kalóriák 30-50%-át keményíto tartalmú ételbol nyerik.

Előzmény: Evicke (4549)