Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni mert nem tudom mi a teendő a helyzetemben!
Több mint 10 éve dolgozom egy munkahelyen! Ami az utolsó 1-1.5 évben megváltoztatta a nevét minden 3.-ik hónapban. Én mióta táppénzen vagyok egyszer sem kaptam másik szerződést! A kollégák azóta 5x is!
Tavaly Augusztus 20.-án autóbalesetet szenvedtem és táppénzre kerültem! Eltörtek dolgaim! Novemberben mikor még Össze voltam csavarozva és gipszelve a munkáltatóm megzsarolt hogy menjek dolgozni vagy mást tesz a helyemre! De hogy mentem volna gipszesen?
2015 Május elsején jelentkeztem hogy vissza tudok menni a munkámra! Az volt a válasza hogy maradjak táppénzen mert van más a helyemen! Aki azzal a feltétellel ment oda hogy ott marad ha Én jelentkezem is vissza munkára! ( Ezt utólag tudtam meg )
A mai nap mentem hogy adja oda a papíromat hogy be tudjak jelentkezni a munkanélküli központba holnapi nap!
A cég nevére írtam több levelet is Budapestre hogy mi ez az állapot velem!
A leveleim sorra visszajöttek hogy a Cég nem létezik! A mai nap pedig azt a céget azt a címet adták a kezembe ami állítólag nem létezik! Ez hogy lehetséges!
A főnököm egy halom pecsét közül kivette az aktuális nagyfőnök pecsétét a fiókból és alá íratott velem olyat hogy közös megegyezés a mai nappal a leszámolásra!
Valamint hogy kifizetik a tavalyi és idei részarányos szabadságaim is!
Én kértem is a szabi összegét vagy hogy akkor adja ki de azt mondta felejtsem is el!
Ez is hogy lehet? Ha nem írom alá akkor nem tudok jelentkezni a munkanélküli központban és megszakításom lesz!
Ez is nem egy hivatalos levél csak egy papír! A rendes leszámolást majd Postán küldik! Ez is hogy lehet?
- Tehát nem vett vissza mert akit Fölvett a helyemre az azzal a kikötéssel ment oda hogy nem küldheti el ha vissza akarok menni!
- A tavalyi és idei szabadságaim ki se adják ki se fizetik!
- A fölmondást majd postázzák
- A cég mégis létezik ami mégsem!
Tehet ilyet egy munkaadó?