Törölt nick Creative Commons License 2015.08.29 0 0 783

Nem fogsz találni. A csóti a patkánnyal együtt egy nagyon okos állat. :) Az irtás csak akkor tud hatékony lenni, ha hozzá lehet férni a rejtekhelyükhöz, vonulási útjukhoz, fészkükhöz. A szobába szétpermezeezz lötty szar se ér emiatt. Viszont a gélezés hatásos lehet nálad is mert azt megzabálják este, és megdöglenek mindenfelé félúton. Vagy kitehetsz kétoldalas ragasztót egy kartonlapra téve a vonulási utaknál, amibe belegyalogolnak, és beleragadnak mnt az egér. Sima papírbolti kétoldalas ragasztószalagot keress. A feromoncsapdás hülyeséget felejtsd el, mert az egész házból hozzád fog összegyűlni a nép, és még több lesz, mint előtte.

 

Esetleg kicuccoltok az egyik szobából a másikba MINDENT, azt rendberakjátok, és utána a másikat. De első a konyha legyen. Csótányirtós RAID-ből vegyél pár flakont, és azzal fújd is be a szekrények alját, ülőgarnitúrák belsejét ha elmozdítjátok. + keménytalpú cipővel a nagyoknak. A kis csótik szemmel alig láthatóak, de aki rutinos kiszúrja már a csápmozgásukról :) A RAID pont jó arra a célra amire most neked kell, ugyanis nagy dózisban gyilkol, és nem tud hozzászokni. De szórhatsz ki port is oda ahonnan később fel tudod seperni, felmosni.

 

Kicsit szar munka, de csak 1x kell megcsinálni, utána ésszel kell berendezni a lakást, ehhez jó segítség lesz a mostani elbontás, mert tudni fogod mit hogyan ne csinálj. (A mosogató alatti, szekrénybe zárt, "nem látszódó" kuka a legszebb gyöngyszem, igazi csótiparadicsom a sötétben, oszt csodálkoznak? Meg is érdemlik.)

Előzmény: Mr.Klausz (782)