Törölt nick Creative Commons License 2015.08.28 0 0 16175

Hali.

A honda nem fért be, annál már ott volt a gond, hogy a kapunk sem ment be, 2M széles kapun 2.13-as kocsi valahogy nem tud bemenni :D Még talán a bódé befért volna, de tükrök már nem :D Ignis is úgy, hogy 1-2cm/oldal a hely, lefele i ennyi a betonflnak köszönhetően majd az ajtónál is. Érdekes parkolni, főleg sötétben :D

És igen, suzukival nincs gond, amennyit szívtam Hondával, annyira elvagyok az ignissel. Bár hozzátenném, azért volt dobjavítás, ami mint kiderült nem kellett, de erősebb fékkor van ütemes hangja, nem találja senki mi a nyavajája, de fékhatás nagyon erős, szabályozva lett a dob és mégis. Így marad, csapágycserekor majd kukázom a dobot is :D

Olyan nincs jelenleg, hogy reménykedjem, hogy hazaérjek a kocsival, hondánál már itt tartottam és nem csak én, párom is :(

Mindenesetre 1 márkával kevesebben gondolkodunk egy esetleges cserekor...

Amúgy a mérete ettől függetlenül hiányzik, azért sokkal kényelmesebb volt, ez meg megy mint a veszedelem, ha nyomom neki. Ha nem, akkor tohonya az automatával :)

Ha már:

Nincs vkinek húzórugóból 460mm környéki, 40mm széles, 5-6mm szálvastagságúja? Garázsajtóhoz kéne. Hiába cseréltem ki a feszítőt a rugónál, hogy jobban meg tudjam tépni, így sem az igazi még, pedig már nyitott kapunál is feszítés alatt van (ék nélkül le is húzná magát) és még ekkora előfeszítéssel sem bírja felhúzni sacc 40cm fölé, ill. normálisan segíteni a felhúzást, bár jelentősen könnyebb lett a dolog, de még mindig kell lendület hozzá :) Igaz, már nem tud lecsapódni, de alul meg annyira erős, hogy behúzni a végén is kell kis erő :D

Hogy én mindig válogatok :D

Szerintem nagyon ki van nyúlva már és ezért nincs ereje már, ha 2-3mm körül vannak a száltávolságok, tehát még bőven feszítés alatt :)

Az sem baj, ha nem túl erős a rugó, de folyamatosan tudjon erőt adni :D

Üdv

G

Előzmény: -peter (16174)