Szerintem két fajta felállás várható.
Az egyik a 4-2-3-1.
A négy védő lesz, ahogy lesz (maximum abban reménykedhetünk, hogy ki hibázik kevesebbet), előttük Tőzsér mellett egy vkp (tán Elek) akik előtt vagy a Dzs-Stieber-Lovr-center, vagy a Dzs-Némó-Lovr-center. Ennek előnye, hogy támadásban jobbak lehetünk, a román csapat se egy nagy eresztés, bőven-bőven zavarba lehetne hozni őket, a hátránya pedig ugye az, hogy a középpályán kevesebb lenne a védőmunka, könnyen előfordulhatna olyan, hogy a nem túl gyors védőinkre rávezetnék a labdát.
A másik a 4-3-3.
Ezzel a nagy gond, hogy alig-alig van minőségi belső középpályásunk. Tőzsér is csak szódával megy el, így, hogy nincs csapata (a picsába Dani!), Elektől sem vagyok elájulva, Vadócz sehol, Pintér jó ha 1-2 meccset játszik addig, de szerintem ő a Fradiban inkább lesz védő, mint kp, és a hideg ráz a gondolattól, hogy Varga Józsikát a kezdőben (egyáltalán a pálya közelében) lássam. Kalmárról még nem beszélnék, ő baromi fiatal és rutintalan ide. 4-3-3-ban a középpályán a mélységi irányító mellé két sokat futó, sokat melózó játékos kell, szóval Hajnal sem lenne megoldás.
Szóval szerintem 4-2-3-1 lesz a formáció.