JILING Creative Commons License 2015.08.25 0 0 11

köszi ezeket ismertem, de sajnos nem írnak minden helyzetre teljes körű magyarázatot...

pl:játék Wild West Show kiegészítővel, lányom Greygory Deck-et választotta, majd az alap képességek közül Suzy Lafayette Willy the Kid-et húzta az alap pakliból. Játék elindul majd egy postakocsi miatt fordul a Wild West Show felső lapja, ez pedig Showdown (Végső leszámolás) kártya volt. Majd szépen akkurátusan mindenkit egyesével lelőtt. Mi pedig csak ültünk és nem tudtunk semmit se tenni...

Védhetetlen kombináció, semmi értelme a játéknak!

másik példa: Simeon Picos volt nálam (Gold Rush kieészítő) Minden alkalommal, amikor veszít egy életet,kap egy aranyrögöt a kupacból. A játék során vásároltam Lucky Charm (Szerencse Amulett)Minden alkalommal, amikor a kártya tulajdonosa veszít egy életet, elvehet egy aranyrögöt a kupacból, ez mellé vettem még Rucksack (Hátizsák) A tulajdonosa 2 aranyrögért cserébe regenerálódhat 1 életet. (Körön kívül is használható, az utolsó élet megmentésére.) tehát amikor rám lőnek kapok két aranyrögöt, de a hátizsák miatt azonnal vehetek egy életet érte! Tehát soha az életbe nem fog lelőni senki!!!

Volt még kettő ilyen fura helyzet de most pontosan nem tudom felidézni, majd a fiam megmondja hogyan is volt...

szép napot

Előzmény: saabee (10)