Bujazliz Creative Commons License 2015.08.24 0 1 7110

Mi többször voltunk a biogradi Campig Park Soline-ban. Közvetlen kavicsos tengerpart, mesterséges homokos strandrésszel, árnyas cédrus fenyőerdőben.. Drága kemping, de szolgáltatásaiban tényleg a legjobbak között van. Óriási kemping, 2 óránként takarított szaniterekel. Szerettetünk ott nyaralni, interneten előre foglaltunk helyet. Akkor mentünk tovább, amikor a 18 napra lefoglalt parcellát 14 nap múlva családi  okok miatt ott kellett hagyni, haza kellett utazni. Ki kellett fizetni mind a 18 napot, holott a kemping úgy 60%-ban volt feltöltve.

A következő kempinünk Tisno-i Camping Dalmatia. Közvetlen kavicsos tengerpart, saját kis éteremmel, nagyon kedves személyzettel. Vettem gumicsónakot és azzal bejártam a környéket. Igazi csónakos kemping volt. Sajnos csónakkal már ott is drága lett a napi költség.

A kempinges "apartmanok" a fenti két helen borsos árúak. Főidényben reggeli nélkül 120-140€/nap szerintem sok. A gyönyörű Adria vonzza a külföldieket és úgy tűnik ezt borsoso áron megfizettetik a horvátok. Én nem hargszom rájuk, ez az ő országuk és világuk. Azt hogy rászánok-e annyit amennyit kérnek érte, vagy máshová megyek az meg az én döntésem.