antirandom Creative Commons License 2015.08.23 0 2 376

NEM ELHINNI KELL, HANEM MEGMÉRNI!

 

Nem a desztillált víz egészségtelen, hanem az ellenkezője. A Talmud előírja, hogy zsidók csak tiszta desztillált vizet igyanak, mások viszont csak szennyezettet kaphassanak (Tamud, Taanith 10. a. lap). Azt is előírja, hogy a gyógyító hatása sózott kenyérrel (a nátrium-klorid, a konyhasó) bejuttatása mellett garantálható  (Talmud, Baba kamma 93. b. lap.) A gyógyító Salsol és Salsola infúziókban kizárólag csak ez a két anyag van! Ezekkel, napi 3 liter desztillált vízzel 27 gramm (!) konyhasót juttatnak be a vérbe. Ugyanez a dózis arány a testnedvekben, pl. a vérszérumban is (víz:konyhasó=110). Én már kb. 20 éve lehetőleg desztillált vizet iszom, és a tiszta konyhasóval sózok. Azóta csökkent a vérnyomásom. Azért, mert a több sóban lévő több nátrium benntartja a több vizet és ezáltal hígítja, kisebb nyomással keringethetővé teszi a vért. Rákbetegség ellen is a desztillált víz és a konyhasó a leghatékonyabb gyógymód. Ehhez alkalmazzák a SALSOL-t, de csak a kiválasztottaknál, akiknek - egy zsidó főrabbi szerint is - kb. a 98%-tudják kigyógyítani, a kemoterápiát mellőzve!!!

 

1950-ben Nobel díjat kaptak, akik patkányokkal és emberekkel kísérletezve kimutatták, hogy a konyhasó pótlás csökkentés és a kálium túladagolás is életrövidítő és ivartalanító, fajirtó hatású. Azért találták nemrég úgy, hogy 153 spermadonornak jelentkező magyarból csak 3 spermiuma felelt meg a (leszállított) követelményeknek, mert ötödére csökkentették a konyhasópótlást és tízszeresre növelték a kálium bevitelt az ún. Nemzeti Stop só programmal. Vagyis az ÁNTSZ honlapján is hirdetett desztillávíz-mérgezőség és az akármennyi konyhasó-hiányos ivóvízhez legfeljebb napi 5 gramm konyhasó pótlás előírása, és a vér csak napi kb. 0,2-0,4 gramm kálium pótlási szükséglete mellett napi legalább 5 gramm (!) kálium pótoltatása, az e célból bebeszélt kálisóval sózás és sok káliumot tartalmazó élelmiszerekre, pl. a szójára) rábeszélés nemsorkára mind kipusztít minket. Migrációs üzlet lehet, ugyanis nagy haszonnal eladhatják a helyünket az idemigráltatottaknak.

 

Mellékelek róla rövid egy ismertetést, egy szórólapot, amit célszerű minden magyar kezéhez eljuttatni, pl. minél több Facebookos és YouTube fórumra a hozzászólásaitok mellé felvinni:

 

AMIT MINDEN MAGYAR SPORTOLÓNAK, DE A SPORTOLÓ GYEREKEK SZÜLEINEK IS, HALADÉKTALANUL MEG KELL TUDNI, TUDNIA KELL:

 

A MAGYAR SPORTOLÓK TÖBBSÉGE MIGRÁCIÓN GAZDAGODÁS ÁLDOZATA LETT VAGY LESZ: MIÉRT ÁLL LE EGYRE TÖBB SPORTOLÓNK SZÍVE? MIÉRT BETEG, RÖVIDEBB ÉLETŰ, MEDDŐ EGYRE TÖBB MAGYAR? MIÉRT PUSZTUL KI NAPI TÖBBSZÁZ, ÉVTIZEDENKÉNT TÖBB MILLIÓ MAGYAR? A TUDOMÁNYOS HATÁS- MÉRÉSEK HÁROM TITKOS TÖMEGGYILKOSSÁGI MÓDSZERT LEPLEZTEK LE:

 

1. KLÓROZÁSNAK ELLENÁLLÓ VÍRUSOKKAL FERTŐZŐ ÜRÜLÉK ÉS MÉRGEZŐ VEGYSZEREK „BECSATORNÁZÁSA” AZ IVÓVÍZ KÉSZÍTÉSÉHEZ FELHASZNÁLT FOLYÓINKBA. 2. A VALÓDI SZÜKSÉGLETNÉL SOKKAL KEVESEBB NÁTRIUM-KLORID KONYHASÓ PÓTLÁS. 3. A VALÓDI SZÜKSÉGLETNÉL SOKKAL TÖBB KÁLIUMOT BEJUTTATÓ, KÁLISÓVAL MÉRGEZETT SÓKAT ÁRUSÍTÁS, AJÁNLÁS. PL. A REDI SÓ, BONSALT, BONOSAL, VIVEGA, SARA LEE, BAD ISCHLER stb. MIÉRT NÉPIRTÁSRA VALÓ, ÉLETRÖVIDÍTŐ ÉS IVARTALANÍTÓ BIOLÓGIAI FEGYVEREK?

 

AZ 1. FERTŐZ ÉS MÉRGEZ. A 2. ÉS A 3. ELRONTJÁK A SEJTMEMBRÁNJAINKAT. LECSÖKKENTIK A SZERVEZETÜNK STRESSZ ELLENI VÉDEKEZŐKÉPESSÉGÉT ÉS ETTŐL MINDEN SEJT ÉS SZERV TÖNKREMEGY. A VESE, SZÍV, KERINGÉS, IDEG-ÉS IZOMRENDSZER, A SZAPORÍTÓ SZERVEK IS. NEMRÉG 153 SPERMADONORNAK JELENKEZŐBŐL MÁR CSUPÁN 3-NAK VOLT TERMÉKENYÍTŐKÉPES A SPERMÁJA!

 

MIÉRT HALLOD FOLYTON AZ ELLENKEZŐJÉT? KIK ÉS MIÉRT CSINÁLJÁK? AZ ORSZÁGUNKAT LENYÚLNI TERVEZŐK SZERVEZIK, FEDEZIK. AZÉRT AKARJÁK KIŰZNI, KIPUSZTÍTANI A MAGYAROKAT, HOGY A NÉPIRTÁSSAL MEGSZERZETT INGATLANOKAT NAGY HASZONNAL ELADJÁK AZ IDETERELT MIGRÁNSOKNAK.

 

A BETEGSÉGEKBŐL GYÓGYULÁSHOZ ÉS EGÉSZSÉGESEBBEN TOVÁBBÉLÉSHEZ ITT TETTEM KÖZZÉ A MÉRÉSI STB. BIZONYÍTÉKOKAT IS: www.tejfalussy.com. TÖLTSÉTEK LE A SAJÁT SZÁMÍTÓGÉPEITEKRE EZT A HONLAPOT, S AZ AZON BELÜL MŰKÖDŐ KORÁBBI HONLAPOKAT IS, MIELŐTT ÚJRA ELTÜNTETHETIK!

 

A sportolók számára is legfontosabb létvédelmi dokumentumok: Email-könyv 1. „Vér Elektrolit Optimum Program” V.E.O.P., és a többi Email-könyv is, Videók, MEHNAM intézkedések, pl. a MEHNAM 470. Világosítsátok fel egymást, védekezzetek a mérgezők ellen, ha nem akarjátok, hogy meg se szülessen, vagy nyomorék legyen az unokátok! Segíts a többieknek, hogy Téged is segíthessenek!


Verőce, 2015. augusztus 21. Magyar üdvözlettel:


Tejfalussy András okl. vill. mérnök, hatás-mérés-tudományi szakértő feltaláló

VERŐCEI LÉTVÉDŐ POLGÁRI KÖR, Magyarország 2621 Verőce, Lugosi u. 71.

E-mail: magyar.nemzetbiztonsagi.pjt@gmailcom, Tel.: +36/20/218-1408

 

Nemzetbiztonsági kárelhárítás, a Kormányok és Önkormányzatok helyett végzett Jogos védelem (BTK) és Megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel (PTK) alapon. Cc: Kormány és Önkormányzatok, tőlük is kérve a terjesztését, kiplakátozását, közhírré tételét, minden magyar családhoz eljuttatását!

 

MEHNAM-info/Egészségügyi továbbképzés on-line Iratjel: sportolok-tajekoztatasa-150822email1