[fidelio] parsifal hendrix Creative Commons License 2009.11.07 0 0 994
94.01.24. hétfő dél; Ma se mentem dolgozni. Dühösek lesznek,de nem érdekel. Az igazgató azt igérte,hogy ....... - nem lett ebből semmi. X.1. azt igérte, hogy .....- ebből se lett semmi.  Decemberben írtam hivatalos levelet az igazgatónak - nem is válaszolt. Az egész Intézet szopja meg a faszt.  A tanulmányt - amit P. vezető helyet és neve alatt írok, tavaly május óta számtalanszor átírtam. Most egy másik nagytudásúnak kellene "segítenem "(MEGÍRNOM! helyette)  - kapja be a faszt! A.4. választási gyűlésekre jár, X.1. prof  hetente 2-3 napon át csak a pozicióit  foltozgatja, Cs. 3. pedig  gyereket akar. Maradok én, aki dolgozna. HÁT NEM MARADOK!  Egy órával később: megvan a két hét betegállomány. Gehlen: "Legyen ki-ki a maga módján görög! De legyen az!" - és legyen kínai, indiai, arab (a szép arab időkből, az iszlám aranykorából!!!!!)  és német és francia és olasz. Scönberg- Berg- Webern. 09.11.07. szombat 9:36; Ezek java  részét már elfelejtettem. Nem könnyű olvasmány. Rázúdítok persze: [url=http://www.youtube.com/watch?v=9WNixdeYSiI&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=9WNixdeYSiI&feature=related[/url] 94.01.25. kedd 0:40; Schönberg- Berg- Webern. Musil.  A szilveszteri kabaré egy részének ismétlése. Benne egy jó rész van. A kacaj- és a sexbogyók összekeverése. tehát Musil:  "Éjszaka a pápa feküdt oda hozzá. Nő alakban..... Másnap reggel  Nietzsche  lelke nyújtotta számára a legpompásabb látványt,a  főorvos képében. 95.11.04. szombat 1:00; Sörök. Csapnivaló videók. Egy régebbi Naplót felütve látom, hogy filozófiám szerves része volt " Az idő előtt el ne kötelezd magad!"  felkiáltásom. - 40 felé közeledve ez még mindig aktuális?                                                                               IGEN!!?? 9:40; Éjjel a sörözést meguntam, pár sört meghagytam. Ez nagyon ritkán fordul elő. Meghalt N. 9. Egészséges életet élt, munkája kielégítette, vidám volt -és az éjjel infarktust kapott.  A TERMÉSZET CSELE! Egyébként valahogy előre megéreztük: 1, I.1. harcot álmodott náluk kb. egy hete.  2, tegnap a TÚLÉLŐK világszemléletéről, világba-ágyazottságáról  morfondíroztam Varázsfuvola és Black Sabbath (Iron Man). Kolozsvári Grandierre Emil élete. (Rádióban visszaemlékezések). H.H. I.1.-gyel elment a csillagász találkozóra. Értelem és Ész / Szellem és Eszme: azonosságuk, különbözőségük. EMIL - ha valaki különbözöt tőlem, akkor például ő. És mégis érdekelt. Életművészete: írás, nő, főzés, fürdő.  Tőle olvastam az egyik legerotikusabb jelenetet: Meztelen barátnő mászkál a szobában le s föl , átlépked a padlón fekvőn, de néha beleül. EMIL  és MILÁN. 16:00; AZ ERDÉLYI MAGYARSÁG -  nyomora- ereje-okossága- vérzése nem izgatott különösebben soha , mert mindig csak az aktuális politika  mocskos prizmáján át láttam csak. De mikor a HÁZSONGÁRDI temetővel találkozom, akkor mindig átfut rajtam az ÓM-BORZONGÁS. Túlélő képek - 34 erdélyi író. Ismét itt a borzongás.  A politika ( a nyugati szarházi demokrácia és a keleti ostobaság egyaránt)  egyik kinzókamrája: a MAGYAR  ERDÉLY. Átváltozás-átalakulás  (tömeg -energia példája) 23:50; Ómolnár Radics könyve. Nem nagyon  emlékszem  könyvre melyet ilyen gyorsan végigolvastam volna mint ezt.  Nem azért mert jó könyv, hanem azért mert Radicsról szól. Közben Hendrix ment. Radicsot még láttam-hallottam gitározni. Összeomlása, halála igen megrázott.