[fidelio] parsifal hendrix
2009.11.07
|
|
0 0
994
|
94.01.24. hétfő
dél; Ma se mentem dolgozni. Dühösek lesznek,de nem érdekel. Az igazgató azt igérte,hogy ....... - nem lett ebből semmi. X.1. azt igérte, hogy .....- ebből se lett semmi. Decemberben írtam hivatalos levelet az igazgatónak - nem is válaszolt. Az egész Intézet szopja meg a faszt. A tanulmányt - amit P. vezető helyet és neve alatt írok, tavaly május óta számtalanszor átírtam. Most egy másik nagytudásúnak kellene "segítenem "(MEGÍRNOM! helyette) - kapja be a faszt!
A.4. választási gyűlésekre jár, X.1. prof hetente 2-3 napon át csak a pozicióit foltozgatja, Cs. 3. pedig gyereket akar. Maradok én, aki dolgozna. HÁT NEM MARADOK!
Egy órával később: megvan a két hét betegállomány.
Gehlen: "Legyen ki-ki a maga módján görög! De legyen az!" - és legyen kínai, indiai, arab (a szép arab időkből, az iszlám aranykorából!!!!!) és német és francia és olasz.
Scönberg- Berg- Webern.
09.11.07. szombat
9:36; Ezek java részét már elfelejtettem. Nem könnyű olvasmány. Rázúdítok persze:
[url=http://www.youtube.com/watch?v=9WNixdeYSiI&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=9WNixdeYSiI&feature=related[/url]
94.01.25. kedd
0:40; Schönberg- Berg- Webern.
Musil.
A szilveszteri kabaré egy részének ismétlése. Benne egy jó rész van. A kacaj- és a sexbogyók összekeverése.
tehát Musil: "Éjszaka a pápa feküdt oda hozzá. Nő alakban..... Másnap reggel Nietzsche lelke nyújtotta számára a legpompásabb látványt,a főorvos képében.
95.11.04. szombat
1:00; Sörök. Csapnivaló videók. Egy régebbi Naplót felütve látom, hogy filozófiám szerves része volt " Az idő előtt el ne kötelezd magad!" felkiáltásom. - 40 felé közeledve ez még mindig aktuális?
IGEN!!??
9:40; Éjjel a sörözést meguntam, pár sört meghagytam. Ez nagyon ritkán fordul elő. Meghalt N. 9. Egészséges életet élt, munkája kielégítette, vidám volt -és az éjjel infarktust kapott. A TERMÉSZET CSELE! Egyébként valahogy előre megéreztük: 1, I.1. harcot álmodott náluk kb. egy hete. 2, tegnap a TÚLÉLŐK világszemléletéről, világba-ágyazottságáról morfondíroztam
Varázsfuvola és Black Sabbath (Iron Man). Kolozsvári Grandierre Emil élete. (Rádióban visszaemlékezések).
H.H. I.1.-gyel elment a csillagász találkozóra.
Értelem és Ész / Szellem és Eszme: azonosságuk, különbözőségük.
EMIL - ha valaki különbözöt tőlem, akkor például ő. És mégis érdekelt. Életművészete: írás, nő, főzés, fürdő. Tőle olvastam az egyik legerotikusabb jelenetet: Meztelen barátnő mászkál a szobában le s föl , átlépked a padlón fekvőn, de néha beleül.
EMIL és MILÁN.
16:00; AZ ERDÉLYI MAGYARSÁG - nyomora- ereje-okossága- vérzése nem izgatott különösebben soha , mert mindig csak az aktuális politika mocskos prizmáján át láttam csak. De mikor a HÁZSONGÁRDI temetővel találkozom, akkor mindig átfut rajtam az ÓM-BORZONGÁS.
Túlélő képek - 34 erdélyi író. Ismét itt a borzongás. A politika ( a nyugati szarházi demokrácia és a keleti ostobaság egyaránt) egyik kinzókamrája: a MAGYAR ERDÉLY.
Átváltozás-átalakulás (tömeg -energia példája)
23:50; Ómolnár Radics könyve. Nem nagyon emlékszem könyvre melyet ilyen gyorsan végigolvastam volna mint ezt. Nem azért mert jó könyv, hanem azért mert Radicsról szól. Közben Hendrix ment. Radicsot még láttam-hallottam gitározni. Összeomlása, halála igen megrázott. |
|