[fidelio] faery
2005.11.18
|
|
0 0
245
|
Gyerekek,
valószínűleg ezt a fórumot emlegethette az imént a technikus népvrokona, bár nem hallottam jól. (Kedves Kovács Sándor! Máskor ne épp akkor tessék ilyesmit fölhozni, amikor a cicáimat eresztem ki az udvarra! Változatlan nagyrabecsülésssel üdvözli őszinte híve, faery.) Tehát, hogy megrótták, miért csak a dícséretet kéri az SMS-en. Ez Te lehettél, nab [136], és (persze, hogy imádom Wass Albertet, de most) még Veled szemben is megvédem KS-t. Amikor valaki azt mondja: "tessék csak dícsérni bennünket ezen és ezen a mobilszámon", az igenis irónia, s nem beképzeltség.
Fenntartom az eddigieket róla [98, 107], s azzal egészítem ki, hogy ő csinálja végig ezt a két és fél órát a legmotiváltabban. Írtam már, hogy szerintem inkább egy jó bemondó, mint egy beszédhibás zenész. Viszont a bemondóknál épp ez a motiváció kisebb olykor. S mielőtt félreértené valaki: KS nem beszédhibás, nem őrá céloztam.
Különben meg, tessék elolvasni a botrányos Garamvölgyi-cikkről kifejtett véleményét e honlapon (Rocko). Aki ennyire tudja, hogy a mai kulturális éghajlat milyen mértékben hasonlít a Rákosi-korszakéra, s meg is írja, az úgy csinálja a dolgát, ahogy kell. |
|