kalózúr Creative Commons License 2015.08.08 0 0 6

" ...


amíg csak hazádért emelsz szót.. s ezt minden hazában megteszik.!!!. csak a feszültséget szítod ... ha a bolygó s a világ/egyetem/ lesz mindőnk hazája .. lehet szabadság .. addig csak báb vagy a papok.. politikusok.. bankárok kezében ... kik vergődésedből húzzák hasznukat ! *Emberi jog, oktatásrendszer * csak egy jelenkori szófordulat a * teremtményi állapot fenntartására..
a valóság multi-kulti. mindenki belerakja a mit tud.. .. az más kérdés .. hogy senki nem gondolja .. így van, így teremtünk.. Ezért nem a valósággal - világgal törődik .. csak a világból MÁR kinyerhetővel..MÁR elérhetővel ...
ha valami sosem volt azt nem lehetett elvenni .. nem *magyar-....-buddha* "csak" ember! A válási teremtményi ideológia áthatja bolygónk kultúráját.. több ezeréves előnyével.... . Így az " ember " valójában beleszületik *egyfajta gondolkodásmódba amit elsajátítva a magáénak vallja... s azt hiszi gondolkodik pedig csak begyakorolta.. szokás.........a szemelyiség >tudás szerinti.. tudással való be azonosulás.< // Ha az oktatással mesterségesen ! idézzük elő a különböző "lényeket" a foglalkoztatáspolitika kedvére s mégis azonos értékrendet-értékhitéletet várunk..... :)

// evolúció=tudatosodás //

Előzmény: evolúciómérnök (3)