szonjamary74 Creative Commons License 2015.08.06 0 0 14209

Sziasztok! Alaposan átolvastam az indulás előtt a fórumot gondtam én is megosztom a tapasztalatunkat. Indulás aug 1. 5 óra. A határ utáni első kútnál a benzin 1.18E . 9.18perc az autópálya szinte üres.H4-en mentünk olasz autópálya 3,70e az appartman kulcsért kb fél órát álltunk sorba nagyjából a kezünkbe nyomták a kulcsokat és ennyi. Nem kértek kauciót de nem is mutatták meg. Némi keresgélés és honfitársaink segítségével megtaláltuk és azt is megtudtuk,hogy a 11-es appartmanhoz a 11-es parkoló tartozik. Nagyon jó lett volna ha hozunk takarófóliát vagy autóponyvát de sajnos nem hoztunk😕 a madarak szétszarták a kocsinkat (bocsi de így van). Az appartman nagyobb,mint amit foglaltunk eggyel több szoba van😀 7-en is jöhettünk volna😁. Egyszerű,de nagyszerű,tiszta és csendes. Számunkra pont kellőképpen felszerelt. Mikró,tányérok poharak lábosok stb . Nincs túl közel a part,de mi ezt betudjuk a napi testedzésnek😁 mi azt tűztük ki célul,hogy két hétre tudjunk jönni. A kenyér 4,75dkg 2,25E 6db zsemle 1,15E Barilla spagetti 0,69E egy karton víz 1,2E a hús tényleg baromi drága (ahogy a többiek is írták) törölközőt vettünk a parton ( köszi a hasznos tippet) a benzin itt Bibionéban 1,57E disel 1,39E Bibione-Bologna autópálya díj 17,5E onnan Rimini 7,90E . Riminibe a delfinárium miatt jöttünk, de csak fókák vannak :( sebaj Igea Marina egy gyöngyszem.  Ma 30E volt 4pizza és egy 1,5l cola. A kenyér 2.50E  fél kg, 10db zsemle is ennyibe kerül. A víz 0,17E 1,5l. A hús brutál drága tényleg és a felvágott is. Érdemes elmenni kedden a piacra két rúd szalámi 10E, paradicsom 3kg 3E, nektarin, dinnye sokkal olcsóbb.  A törölközők tényleg szuper jók jó áron 10E körül. Javaslom,hogy alkudjatok és is innen a fórumról tudtam,hogy. Selfi bot 5E 12-ért próbálkoztak adni....