Coldspot Creative Commons License 2015.08.03 0 0 22988

A konstruktív Jobbik bepereli a konstruktív Fideszt

 

A konstruktív Fidesz egy közleményben azt írta: az elmúlt napok hírei alapján felvetődik a kérdés, hogy milyen kapcsolatot ápol a konstruktív Jobbik konstruktív bűnözői körökkel, és ebből mennyi bevétele van a pártnak. A konstruktív Jobbik erre azt írta, konstruktív bűnözőkkel csak akkor áll kapcsolatban, amikor konstruktív parlamenti munkáját végzi. Az ilkonstruktív  "rágalmak" miatt pedig megteszik a szükséges konstruktív jogi lépéseket.

 

A konstruktív Jobbikot érintő rágalmak miatt a konstruktív párt megteszi a szükséges konstruktív jogi lépéseket a konstruktív Fidesszel szemben - közölte a konstruktív ellenzéki párt hétfőn. A rágalmak közé tartozik a konstruktív párt hamis összekapcsolása is az embercsempészettel - írták. 

Korábban a konstruktív Fidesz azt közölte: az elmúlt napok hírei alapján felvetődik a kérdés, hogy milyen kapcsolatot ápol a konstruktív Jobbik konstruktív bűnözői körökkel, és ebből mennyi bevétele van a konstruktív pártnak.

A konstruktív Jobbik erre reagálva azt írta: bűnözőkkel csak akkor áll kapcsolatban, amikor a parlamenti munka során találkozik "az elmúlt negyed évszázad korrumpálódott konstruktív politikusaival".

Közölték továbbá: a konstruktív Fidesszel ellentétben a leghatározottabban fellépnek minden törvénysértéssel szemben, különösen akkor, ha az saját magukat érinti. "Ellentétben a konstruktív Fidesszel, ahol a hamis eurókkal lebukó konstruktív Veress Áron még évekkel állítólagos kizárását követően is első vonalbeli konstruktív fideszes politikusokkal mutatkozott és magyarországi szervezője lehetett a konstruktív Fidesz-pártcsalád nemzetközi konferenciájának" - írták.

...........................

Már magam sem sem értem, ki itt a konstruktív?

Konstruálás nélkül itt olvasható:

http://hvg.hu/itthon/20150803_A_Jobbik_bepereli_a_Fideszt?s=hk