geodo1 Creative Commons License 2015.08.02 -1 0 4884

először is ne haragudj, elvitt engem a névválasztásod. azt hittem, h neked nem kell hal, h jól lakj, elég lesz a háló és majd te kifogod magadnak. tévedtem.

viszont ettől még: ha tényleg olvasnád is amit leírok, akkor már rég rákerestél volna pierr topikbéli hsz-eire, így célba értél volna, és egy 'köszönöm a segítséget' is megtette volna. a 4724-es hsz-t kellt kikeresned.

persze azért az más kérdés, h ha nem találod meg a neten ezt az információt sem, akkor tényleg egy viccnek kell gondolnom a nevedet.

szállás: na ebben viszont igazad van, tényleg félreértettelek. mentségemre szóljon, h fel nem merült bennem, h egy szállodafüggő technikai kérdésre a választ egy fórumon akarod megtudni, ahelyett, h attól informálódnál, aki/ami ebben egyedül igazán számít és releváns: konkréten a hotelektől. vagy közvetlenül a hotelektől, vagy ha szállásfoglalón foglaltál, akkor ott. hozzátéve, hogy a bookingon a fizetési feltételeknél ezek az infók is rendelkezésre állnak- szóval még ebben is segítségedre lett volna amit írtam neked, ha az energiát nem az odamondós válaszra, hanem a leírtak használására fordítottad volna.

Előzmény: Világutazó7 (4883)