repcsepista Creative Commons License 2015.07.29 0 0 1237

Brandenburg: Mars Nuclear Explosions
http://lifeonmars.pub/
                             Ez, mi ez? - hacc ccc... lenne az utolsó SHOW? - s végső...VASS
ÁRBOLLGO FEVONYITÁS NYITÁS: UTOLSÓ FELVONYÁS SSS...
                1.: Monduk megengedték ennek a gyereknek hogy ezt ... azt feltételezze...hogy EGY ÓRIÁS THERMŐ THE GERMŐ ATOM? - BOMBÁT DOBTAK A MARSRA MARS A A A... NA EZ LENNE AZ UTOLSÓ PUKKASZTÁSI LEHETŐSÉG....
                 2.: Na... talán amit palesztinába ma... amit DOOMSDAY GÉPEK...SAMSOM AKCION X REAKCZION OK... monduk ezeket meg akkadályozni csak INNEN BELÜLRÜL LEHET... S ZERINTEM AZÉRT VAGYUNK ITT... na pösze hogy nem ebből a világból valók vagyunk...ami eddig minden gollóbist kezdve...A NAGY LEHULLÁS NE LÁSS SZAKADÁS... PILLANATÁTÓL KEZDVE... s Kérdelek akárki lánya vagy...mert csak az lehecc pac pac pac... ugg ősitén... ne ő sintér? - ami ha vesszük...akik szétranzcsirozták Magyar (e fődi) országunkat ...megyünk...hu huu huuuu...ajajjj...fekete feggette vonyat...vonyithatunk? -csiha ha ha ha csi ha ha ha csi... NA MOST ELŐL ÜL A... MACHINISTA...MÁR LENT LÓG A FENE FENEKETLEN SZAKA DÁK OK... S s kérdelek kis kerek ne csikorogj... pösze hogy bevágtad a nadrágféket...bügatya még az 1848 -s szabadság hacc... lobog... a gyatya egyik szára... tallpra... na a másik... szára... azt a mozdulatott...miközbe tallpra... jeee...hjova lett a züzhártya? EGY NAGY LÉPÉS... MEG EGY NAGY HOSSZUUUU.... FRÖCCS...
                3.: Hogy valakik beverték a KÉT NAGY ÓRIÁS DOOMSDAY BOMBÁT... na ne legyezz már...ha maga annira bamba...Bamba a bamba dzsrrrrr... la bamba... s Jitt most a cincog a fábaszorult féreg... kjérdelek...monduk most is ... monduk ha lenne egy KEZDEMENNYEZŐ... NA ELŐBB UTÓBB TÉTLENÜL LELŐG A KARJA...FARKÁT BEHUZVA... DÖGÖLYETEK MEKK... ti is... isiss...visiss...
4.: Na da na pittám, mégis mit lehetne... CSAK ÖRÖK LÉTEZÉS VAN...AKI HISZ IS BENNE... AZ EGY ISTEN!!! - S HA ÉN ISTEN VAGYOK... TE IS!!! ADONISTEN FA PAPUCS... NA MOST AKI EGY EMBERT IS ÖLNI VAGY KINOZNI AKARNA NA NA NA... minden esetre... még jönni kell s jönni fog egy repcsés...az lenne a kezdet... ha 1? -mint a lunak... akkor van több is... s mondjad hogy szerencsés vagy te szerencsétlen... állj a tökürbe... én vagyok?
           Isten birka brrrr....