Evicke Creative Commons License 2015.07.28 0 0 4542

Szendi Gábor ma leállította a hozzászólási lehetőséget a blogján, megszüntetve ezzel azt a közel hat év működő fórumot, ahol sokan kérdezhettek, segíthették egymást, értékes ismereteket oszthattak meg a paleóval, ill. az egészséges étkezéssel és minden hasonló témával kapcsolatban.

 

Némileg a mai történéstől függetlenül is már, 1 hete alakult a FB-on egy új paleós csoport, szándéka szerint (majdnem) mindenre nyitott fórumaként az 5-6 évvel ezelőtt itt, az akkori szellemben és színvonalon folytatott beszélgetéseknek, természetesen paleóról és kapcsolódó témákról, kiemelt tekintettel a clean étrendre-életmódra.
Szeretettel várunk mindenkit, aki szükségét érzi egy ilyen közösségnek továbbra is.

https://www.facebook.com/groups/891467294260581/

Az egyszerűség kedvéért idemásolom a csoportleírást:
"Várunk mindenkit, aki a paleó alapelvek szerint étkezik - legyen az bármelyik irányzat, sima paleó, ketó, sok hús, kevés hús, növények dominanciája, nyersevés, biztonságos keményítők -,
és nemcsak étkezésében, hanem életmódjában is a természeti népeket igyekszik követni, azaz törekszik a tiszta, feldolgozatlan, organikus alapanyagok, élelmiszerek fogyasztására, esetleg maga is megtermeli azokat.
Természetesen jöhet az is, aki egyelőre csak érdeklődik. Hozhattok recepteket is. Maglisztes sütiket és kenyereket nem annyira, mert azokat már unjuk, és nem tartjuk feltétlenül jó választásnak, ahogy a kész paleó kajákat, nasikat sem, ezek reklámjával is kíméljetek! Ezek megtalálhatók más csoportokban úgyis. De ezeken kívül jöhet bármi, ami hasznos és érdekes lehet, mindenmentes alapanyagok lelőhelyeitől a fenntartható gazdálkodást bemutató videókon és kertészkedési tippeken át a (megbízható, korrekt forrásból származó!) cikkekig egészség, táplálkozás, fenntartható életmód, környezetvédelem, újrahasznosítás és hasonló témákban."