gromer Creative Commons License 2015.07.28 0 0 6975

En pont vasarnap jottem haza a furedi kempingbol. Igaz nem kempingeztem, hanem bungalot foglaltam iden mar 3. eve folyamatosan. A tapasztalatom a kempingrol, hogy aki a nyugalmat keresi megtalalja de a bulizast is ha akarja. Elso even a bejarattol jobbra eso fahazban voltunk. A haz nem volt 100%-os a tisztasag teren de elment azert arra a par ejszakara. Ellenben a "kedves" kulfoldi vendegek akik az ejszaka folyaman jottek vissza a kempingbe vegig uvoltoztek. Masodik evben a kozvetlen vizparti hazban voltunk a vizisi palya elott. Az nagyon rendben volt kenyelemes tiszta es nyugodt csendes hely meg az etterem mellett is. Iden a strand elotti kő hazban voltunk. Rendben volt ez is tiszta nem zavaro a strand kozelsege, ellenben este-ejszaka a "kedves" kulfoldi vendegek folyamatosan uvoltoztek igy lehetetlenne teve a nyugodt ejszakai pihenest ugy hajnali 2-ig bezarolag. Mindezek ellenere nincs rossz szajizem a kempingel kapcsolatban, es valoszinuleg jovore is megyunk vissza csak a vizisi palya melle a nyugisabb reszre.

Előzmény: Törölt nick (6965)