A siófoki Aranypart Kemping is korrekt minden féle téren.
Nem tesznek különbséget a nemzetiségek között. Talán egy picit még is, de az
a mi javunkra. Ha volt valami problémám azonnal ugrottak és próbálták megoldani.
Egyszer egyik este grillezgetés közben egy német házaspár kutyája sétáltatás közben odakakkantott a sátram mellé. Sajnos nem tudok németül, így angolul közöltem velük, hogy jó lenne ha elvinnék a batyut. De rám sem bagóztak. Még a mellettem lévő német család is fel volt háborodva. Elugrottam a recepcióra és panaszt tettem. Azt mondták megnézik az utca végén lévő biztonsági kamerát és azonnal intézkednek. Nem telt bele 10 perc, és a biztonsági őr és az egyik recepciós hozta is a házaspárt, és kézzel felszedették velük. Még a szomszéd német is kente nekik rendesen.
A kempingben lévő étteremben is kifejezetten úgy éreztem szívesen láttak és figyelmesek, még akkor is ha egy pofa sörre ül be az ember.
A kempinget 12-ig kell összepakolni, de akkor hagyom el a kempinget amikor akarom. A recepción azt közölték, hogy legkésöbb este 10-ig mivel akkor zárják a kapukat.
Ímádom ezt a kempinget, de idén az északi partot vesszük be. Irány Balatonfüred!