Apofisz65 Creative Commons License 2015.07.26 0 0 428

Dehát ha nem lehet cserélni benne az aksit, akkor az kb mennyi idö amikor már annyira tönkre megy hogy újat kell venni ?

Sajnos magyar nyelvü videóból nem túl sok található, külföldiül meg nem nagyon tudok. De egy videón láttam egy nö mutatta be müködés közben. Rengeteg "füstöt" fújt ki. Még jó hogy eloszlik:) Győri vagyok,nem budapesti de gondolom rendelni is lehet, sőt szerintem csak úgy jutok hozzá.Ez a szögletes forma pont jó lenne nekem, meló közben eltudom rakni a kertész gatya melles zsebébe. Mindenképpen olyant szeretnék ami átlátszó tartálya van,hogy látható legyen mennyi van még benne. Viszont olvastam valami olyasmit hogy 2-3 hetente cserélni kell a porlasztót vagy mit ? Akkor ha jól értem havonta kell vennem hozzá utántöltöt és porlasztót is ?
Másik kérdésem az lenne, hogy valami trükk arra hogy kb annyit szivjam ami a rendes ciginek felel meg ? Mert igy csak szivom, szivom, de lehet már 2 vagy 3 szál cigi mennyiségénél járok :)
Ha a rendes ciginél amit szivok az 0,6mg nikotin tartalmu, az utántöltö is olyannak kell lennie vagy van valami eltérés az erösségben ? Van valakinek tapasztalata abban hogy kb hány ml felel meg mondjuk 1 doboz ciginek ?

Előzmény: Tulip990911 (427)