tarack_7 Creative Commons License 2015.07.26 0 1 4073

Az Immunotic sztori egyik furcsasága:
a "feltaláló" a megye feltalálója lett 2013 őszén, s Demjánnal parolázott a díjátadón. Előtte  3 hónappal büntette meg őt a GVH, épp a találmány miatt, a tudománytalan "csodaszer" állítólagos rákellenes hatásosságának kommunikációja miatt

A VOSZ semminek nem nézett utána, simán kitüntette. Ezek a cégek tehát beépülnek a köztudatba mint a becsület és a nóvum példaképei. Czomba Csaba (megyei VOSZ elnök) a telefonos beszélgetés során megrökönyödött amikor megtudta, hogy kiket tüntettek ki, de szerinte visszaszívni már nem tudják a kitüntetést.

 

Számomra azonban a VOSZ és Demján hozzáállása is elképesztő, ezeket a dolgokat időben tudomásukra hoztam, de semmit nem tettek/tesznek, hogy ez a helyzet, amely a VOSZ-t és személyesen Demjánt is nevetséges helyzetbe hozta, megváltozzon.

A VOSZ-t jól ismerő ismerőseim szerint persze ezeket a plecsniket 2 üveg közepes minőségű borért forgalmazzák a VOSZ-nál, de akkor is felháborító, hogy a legalapvetőbb dolgoknak sem néznek utána a VOSZ-nál plecsniosztogatás előtt.