tarack_7 Creative Commons License 2015.07.26 0 1 4072

Immunotic-ügy:

A kamu az életük része, s nemcsak az Immunotic kütyüvel kapcsolatban kamuznak. Soha nem tették közzé az ügyészségi határozatot sem, amelyben tavaly megállapította a nyíregyházi járási ügyészség a bűncselekmény elkövetését. Beadtak mindenféle vádakat a  rendőrségre/ügyészségre, de ezek a hivatalos szervek megtagadták a nyomozást a kommentelők ellen.

 

Tavaly végülis találtak egy nyíregyházi bírót aki a magánvádlóként szóba állt velük, s lekérdeztette egy alien-hívő debreceni oldal history-jából az IP címemet és a rendőrség valóban kihallgatott. Lett volna két szóbeli meghallgatás a tárgyalás előtt, de nem mentem el rájuk. A bíró annyira nem ismerte a büntetőeljárási szabályokat hogy meg akart büntetni a távolmaradás miatt. Végül őt kellett a felettesének figyelmeztetni a jogszabály nem ismerete miatt, hiszen szóbeli meghallgatás esetén a távolmaradást nem szankcionálja a BE.

Bírósági tárgyalás soha nem is volt. Én persze kértem az ügy áthelyezését állandó lakóhelyemre, s végül -mivel látható volt, hogy a bíró nem tehet mást,- az Immunotic-os srác idén márciusban visszavonta a magánvádat. Egyéb eljárás az ügyben ellenem nem volt.

Jelenleg a médiumokat zaklatják, a topikok bezárását követelik ügyvéddel.

Előzmény: lingar4 (4071)