papa 946 Creative Commons License 2015.07.18 0 0 7549

Szia!

Gondolom, azért írod, hogy ne terjesszem, de ez az oldal nem ennyiből áll. Sikerűlt megcsípnem az egész linket: ez egy nagyon hosszú betű és számsor, majdnem fél A4-es oldalt is kitesz, tehát az amit leírtam csak egy síma üres oldal. Ez a nagyobb az ami hirtelen átveszi az oldalt, amit meg akarsz nyitni és csak utána tudod a műveleteidet elvégezni úgy, hogy szinte minden klikkeléskor alul a jelzőcsíkon megjelenik ez a hosszú link-oldal szöveg. Már sokmindent próbáltam a leállításra: letiltást, HOST fájlt, blokkolást, Malwer keresését, több féle vírusirtót, olyat is amit az angol nyelvű oldalakon ajánlanak. Letöltöttem, feltelepítettem őket, irtottam, de sehol nem fogja meg ezt az oldalt. Csökkentett módú Firefox indítás stb. Idegesítő. Annyiból is, hogy a banki ügyleteimet intézve előbb ez belép és csak utána tudok műveleteket intézni. Ki tudja mit szerez meg magának. Ha átmegyek csökkentettre, akkor azon kivül, hogy ez átveszi az uralmat még megjelenik és megnyílik mellette több oldal is játékok, szex oldalak, amiket nem győzök becsukni. Tiszta őrület. És ez mind akkor kezdődött, amikor az Adobe Flaht frissítés felgyorsúlt. Viszont hiába megyek vissza a Paragonnal mentett rendszer visszaállításra egészen februárig, ahol még a régi Flah Player is jól működött, mostmár ez az oldal "begyógyult" ide és állandóan jelen van. A regisztriben nem található meg. Ez a Firefoxban van benne és megjegyezte, mint ahogy a könyvjelzőket is. Hiába teszek fel bármilyen verziójú Firefoxot, ez mindíg benne van. lehet, hogy át kellene állni más böngészőre. De mire?

Érdekes módon magyar hozzászólásban még nem talákoztam a jelenséggel, vagy csak nemigen figyel oda senki. Beteszek ide egy képet, ahol alúl van az említett sor, de itt a közepét csak pontok jelzik. Ez egy nagyon hosszú szöveg.

Kérném a segítségeteket, akik jobban értetek a Mozillához, mint én.

Üdv. papa946, Pibácsi

Előzmény: lufi77 (7548)