Törölt nick Creative Commons License 2015.07.17 0 3 92344

Szép napot ! ezt olvastátok ? Emelt díjas SMS támogatást kér VV Laci és Edina. Lehet ennél lejjebb süllyedni? valowriter | 2015-07-14 22:45:23 | Módosítva : 2015-07-15 13:39:16 Címkék: Nem tartozik hozzá címke

 

"Helló Málta!" - köszönti rajongóit Edina és Laci, akiknek lehet is oka az elégedettségre, mert remek bevételi forrást találtak, amivel finanszirozni tudják az életüket. Ha most valaki azt hiszi, hogy a két fiatal esetleg elment volna dolgozni az csalatkozni lesz kénytelen. Valamiért ez az opció láthatólag továbbra sem szerepel a tervekben.


Dolgozzanak a szegények! - gondolhatta Laci, aki láthatólag nem fogy ki az ötletekből, amikor arról van szó, hogy milyen bőrt lehet még lenyúzni a VV-s szereplésükből, illetve a még megmaradt apró rajongótáborukról. Sok különös figurát kitermelt már az ország kedvenc reality show-ja, de még a legbicskanyitogatóbb figuráknak sem jutott eszébe, hogy a rajongóktól kolduljanak pénzt, a mindennapi betevőjükre. Edina és Laci azonban a világ legteljesebb nyugalmával szólította fel a Facebookon a szimpatizánsaikat, hogy támogassák őket néhány emelt díjas SMS elküldésével. A kiszemelt balekoknak 508 forintjába lenne az egyszeri adakozás, de a pofátlanság vitathatatlan bajnokai finoman utalnak üzenetükben, hogy természetesen nem kötelező egyetlen SMS-nél megállni, lehet több alkalommal is megtámogatni őket. Az, hogy két életerős fiatal ilyen szinten megpróbálja kihasználni a feléjük szimpátiával forduló embereket még akkor is viszolyogtató lenne, ha ennivalóra próbálnának meg ilyen módon fedezetet teremteni, de amint a fenti képen látszik, még csak nem is emiatt kényszerültek a frappáns koldulásra.

"Nektek párszáz forint, nekünk a jövőnk és életünk." próbálnak meg érzelmes húrokat megpendíteni a napsütésben fürdő szerelmesek. Vajon hány olvasójuk fogja ezek után kötelességének érezni, hogy a zsebébe nyúlva megmentse őket?