Rahed Lee Creative Commons License 2015.07.14 0 0 1292

Itt mindenki hallgat udvariasan, de szerintem nem azért, mert nem érdekel minket, bár mások nevében nem nyilatkozhatok, de én személy szerint párás szemekkel nézegettem az általad felsorolt gépeket. Gyanítom nem vagyok ezzel egyedül. Itt jobbára a hobbisták plusz néhány félprofi fordul elő és néha benéz egy-egy hivatásos is, hogy segítsen rajtunk, ha elakadunk. Ezen a topikon a többség ilyen gépeket csak álmában lát, mi inkább az Iweld / BLM / Alfaweld szinten szocializálódtunk :-) vagyis ebben a kategóriában rendelkezünk több-kevesebb személyes tapasztalattal.

 

Én személy szerint szívesen lennék a helyedben, édes a teher - ahogy a költő mondá :-)

Egyik jobb lehet, mint a másik, rosszul nem nagyon választhatsz. A másik topikban egyszer goAus fórumtárs nyilatkozott, ő globális tapasztalatokkal rendelkezik, szóval ő mondott valami ilyesmit, hogy amikor már kidől a Lincoln, akkor a Miller még vígan muzsikál.

 

De ilyen gyönyörűség, mint a Kemppi szerintem nem termett még a földön. A jóisten biztosan elszívott egy remek jointot, amikor a Kemppi-t teremtette éppen, mert alapjáraton ilyen csodaszépet össze nem rakhatott :-) 

 

Dizájner lelkem ujjong, és ha tehetném én őt vinném haza. Betolnám a nappaliba és ott gyönyörködnék benne. De ez részemről pusztán emocionális lelkesedés. Kéretik így is kezelni :-)

Lesz talán itt olyan fórumtárs is, aki komolyabb szakmai érvekkel is alá tudja támasztani az ajánlását.

Előzmény: remrendes` (1289)