CsanHan Creative Commons License 2015.07.14 0 1 14038

Sziasztok, 

jövök néhány friss infóval...

Tegnap legnagyobb örömünkre ráleltem a Gastronomia (kifőzde) bibionei üzletére. A Corso del Sole-n az Agenzia Sabina irodájától a Zenith tér irányába kb. a 4-5. üzlet. Szerintem korábban is volt itt üzlete, azt nem tudom, hogy tavaly csak nem vettük észre, vagy nem is voltak... Az árak, a magyar eladó hölgy változatlan. Lehet, hogy még valamelyik nap kipróbáljuk, de pont bevásároltunk különböző tengeri herkentyűket, hogy majd mi megsütjük...a piac sarkán lévő halárusnál pl. a lazacfilé 13,5 €/kg. Vettünk a Winnerben halfűszert és ki szeretném próbálni, hogy milyen. 

Tegnap nagyon jó pizzát vacsoráztunk, itt a mellettünk lévő utcában, a Happy Pizzaban. Egy nagy, 50 cm-es Family Pizza 10 € volt. Még este 10 órakor is sorban állás volt, de elég gyorsan ment a sor.

Voltunk este vidámparkozni is, tegnap 50 %-os nap volt, ezzel pl. a repülő csészealjra 1 €/fő volt egy menet és nagyon tetszett is a gyerekeknek, mert elég sokáig is ment. De pl. a Terror House-ba 3 €/fő egy teljes áru belépő.

Az idő és a víz szuper, mi a D szektorban vagyunk a parton, ott naponta 2 árusnál többet nem látok. Szerintem vadásznak a helyi hatóságok rájuk, pont láttuk tegnap előtt este, amint civil ruhás rendőrök lekapcsoltak egy úriembert a sétáló utcán.

Tegnap Portugruaroba mentünk, egész véletlenül rábukkantunk egy Bata Factory Outletre, az Adriatico Shopping Centerrel szemben van. Nagy "SALDI" van. Vagány kék műbőr dzsekit a fiamnak 39 €-ért, táskát 25 €-ért, cipőket 20-30-40 €-ért vettünk, de nagyon jó minőségű gyerekzoknik is voltak 99 centért. A cipők ezeken az árakon egytől egyik bőrcipők. Anyósomnak gyönyörű bőrpapucsot vettem 20 €-ért, míg Tomba-éknál egy papucs 40 € körül van. Szóval itt Bibiben eléggé elszaladtak a cipőárak és ráadásul rengeteg a gagyi termék. Ma a piacon az egyik cipőárusnál megtetszett egy sötétkék lakk magas sarkú cipő, aminek kiderült, hogy 149,9 € az ára! Azt hittem hanyatt dobom magam. Azért ennyi pénzért nem a piacról vesz az ember cipőt. Amúgy van hasonlóm, de azt tavaly Griffenben 25 € vettem. Ja és még nem is tetszett az eladónak, hogy sokallom az árat. Egyébként érdemes alkudozni, ha megtetszik vmi. De a törölközőket már olcsóbban adják a sétálóutca egyes üzleteiben, mint a piacon. Több helyen próbálkoztam. de nem adták 10 €-nál olcsóbban. Itt bent viszont 7,9 €-ért is kapható, igaz nem olyan nagy a színválaszték. Mondjuk láttam, hogy a WestEndben is van már ilyen törölközős stand, hát annak az áraihoz képest a 10 € félár.

A Barilla tészta a Visottoban a legolcsóbb: 0,56 €.