Lisznyai Imréné
2015.07.10
|
|
0 0
3969
|
Üdvözlök Mindenkit!
Sajnos azt kell,hogy mondjam ugyan így járt a férjem a céggel mint az előttem szóló. Vásárolt a férjem a cégnek ahol dolgozik egy áramfejlesztő (agregátort). Ami Honda "márkanévvel" került értékesítésre ami valójában egy név nélküli gagyi Kínai vacak. Az említett áramfejlesztő papíron 7KW teljesítményű amely sajnos mint utóbb kiderült mert másnap tönkre ment szerelőhöz kellett vinni mert sürgősen kellett volna és ott derült ki,hogy a teljesítménye 1,5-2 KW között van. Azóta eltelt egy hónap és csak a minden napos telefonálás érdeklődés ígérgetés. Már kérték a férjem főnökei,hogy más termékre árú cserét is mert nincs másik áramfejlesztő de csak hitegetik őket és hazudoznak újabbnál újabb kifogásokat találnak ki. Ha egy mód volna rá én nagyon megköszönném önnek a segítséget mert elég kellemetlen helyzetbe hozta saját magát ezzel a férjem. Sajnos soká találtam rá erre a fórumra mert ezt olvasva mind ezt ki lehetett volna védeni (messze elkerülni őket,de ki tudta) akkor még,hogy a Deli László ilyen inkorrekt. Legyen ez tanulságul másoknak csak sajnos erre a fórumra szerintem már csak szinte mindenki akkor akad rá amikor belefutott a társaságba sajnos. Csak azt nem értem,hogy van még működési engedélyük a cégnek. Mert szerintem ők kizárólagosan is csak a vásárlók megtévesztéséből élnek. |
Előzmény: Targarien (3968)
|
|