Jonny Sniper Creative Commons License 2015.07.08 0 0 31

Teljesen jogos a kritika, kicsit színpadias volt az előző hozzászólásom, de jól mutattam a képzeletbeli színpadon, ahogy az örjöngő wekerlei tömeg éjenzlse közepette vörös fejjel hányom falra a borsót! :)

 

Komolyra fordítva és kicsit a talajon maradva.

 

A méreteken holnap pontosítok, de igazából mindegy lesz a végén.

Kb 20cm-t kellene feljebb vinni az ablakot, mert jelenleg kb 70-en lehetne a pult. Az pedig nem néz ki jól. (Még ha valóban nem is térdmagasság....:) )

Viszont a megoldás egy le-felnyitható munkapult folytatás lesz, így az ablak alá mehet a radiátor és miközben használatban van az ablak előtti pultrész, addig az ablak nem lesz nyitható csak bukóra.

Mert a nyithatóságát mindenképpen meg szeretném tartani. Egyébként az állítható magasságú sem lenne rossz, kiváncsi vagyok a megvalósíthatóságára.

 

Sajnos mivel minden homlokzatnak minősül, ami a föld felszín felett van, függetlenül attól, hogy merre néz, Wekerelén nem módosíthatsz rajta és az eredeti soztást meg kell tartani.

De tartom magam ahhoz, még ha nem is lesz egyszerű, a végén klassz lesz! 

 

Köszi az építő jellegű hozzászólást! Holnap, miután kint volt az építész, aki a társaskör által jóváhagyott, helyi építész klubtag, beszámolok.

 

Üdv,

JS

Előzmény: halaloszto (30)