tcaoe Creative Commons License 2015.07.02 0 0 82551

Mármint te próbálsz mellébeszélni, miközben nem értesz meg egy bővített mondatot.

Tehát, miért lennék iriigy bárkire, akinek gondjai vannak (akár a saját hibájukból is)?

 

Mielőtt elkezdődött ez az egész adósmentősdi, azelőtt észrevehetetlen banki költségeim voltak. Most meg akkor is gyakran több, mint a minimálbér, ha marha nagy szerencsém van és lehet Paypallal fizetni a legtöbb helyen. De ha éppen semmi sem kell külföldről, akkor is eléri a 6-8000 forintot. Mint ahogy mindenki más költségei is mentek egy jelentőset, nem véletlenül kellett bevezetni az ingyenes készpénzfelvételt. Aztán nem tudom említettem-e, hogy a forgóeszköz-hitel sem annyi már, hogy bemész, beadod a beadandót, aztán kapod a pénzt. Márpedig forgóeszköznél ez viszonylag lényeges pont (oké, erről te láthatóan kevesebbet tudsz, mint amit én hittem rólad).

 

Akkor még egyszer: az AB hol mondott ilyen ostobaságot?

A te erkölcseid persze azt diktálják, hogy a bank dolgozzon ingyen, merthát neked az a jó. Nos, milyen erkölcsök is ezek?

 

Igen, de abból te egy szót sem értettél meg.

Az azt mondja ki, hogy ez itt érvényben marad:

 

http://www.lb.hu/hu/joghat/22014-szamu-pje-hatarozat

 

Nos, ebben valóban teljesen okés dolgok vannak, és bizony, ezek rád nem lehetnek igazak, ha értesz ahhoz, ami a szakmád, hiszen téged nem lehetett félretájékoztatni. Természetesen a vételi és eladási áron számolás tisztességtelenségét ideje volt kimondani, de ezt azelőtt is könnyen lehetett jogilag támadni.

Viszont sehol sincs szó benne jegybanki kamatról, annyira a jogászok sem hülyék, hogy ne tudnák, azon hitelt nem lehet elszámolni. (De amilyen hülye vagy, szerintem kevered az MNB árfolyamát a jegybanki alapkamattal.)

 

Előzmény: Alex Raps (82549)