Poc2 Creative Commons License 2015.06.29 0 0 37188

Alakul ez szépen lassan!Nekem mindkét varióhoz lila rugó van.Az egyikben 135gr-os súlyok,a másikban nem tudom mekkora volt,de miután átfúrtam őket 16-os fúróval 152gr lett a súlyuk.Ezekbe fúrtam menetet,így 18-as csavart bele lehet tekerni súly beálításához.

De végül a 135gr-os maradt benne,és mindkét variátor rugó hézagolóit bele kellett tegyem(8db összesen) hogy ne induljon el szinte alapjáratról a gép.Az irányváltó is nagyon nehezen működött,mert folyton vitte volna a szíjat.Így is összébb ugranak a primer tárcsái alapjáraton,de nem fogják a szíjat.Viszont így meg nem éri el a max áttételt.Körömlakkal festettem sugárirányban csíkokat a primer tárcsákra belül,így látom meddig megy ki a szíj.Ha csak 50km/h-ig használtuk az autót,akkor 14mm maradt a peremig.Most 65-ig felgyorsítva(ez most a vége)marad kb fél centi a peremtől(nem mértem pontosan meg).Amíg sokkal nehezebb súly volt benne felgyorsult 75-80-ra is,de már alapjáraton is vitte volna magát és nagyon alacsony volt a fordulat ezért erőlködött végig a motor.Most egyenletesen gyorsul végig.

Előzmény: Bakancs4 (37186)