Kaporszakálú Creative Commons License 2015.06.20 0 0 40130

Mivel én linkeltem a STIHL-es reklámot ide, engedjétek meg, hogy szóljak pár szót személyes tapasztalataimról a STIHL-el kapcsolatban.

 

Mint azt már párszor leírtam ide, kilencedik éves a gépem FS400. Szóval amikor kilenc évvel ezelőtt azon törtem a fejem, hogy vajon milyen kaszát vegyek, több típust meg márkát nézegettem. Igen, hq is!

Mivel nehezen jött össze rá a pénzem, egyáltalán nem volt könnyű a döntés a két ismertebb márka közül, STIHL vs hq.

De aztán döntöttem, STIHL lett. Hazudnék ha azt mondanám, hogy a reklámjuk nem befolyásolt mert DE! Viszont nem ez volt a döntő számomra, hanem az ismerősök által elmondott tapasztalatok, és hogy volt lehetőségem kipróbálni mindkettőt. Meg még mást is, de azokat most hagyjuk. Még ami fontos volt számomra, és sokkal jobban megfogott az a STIHL-ek formatervezése. Mivel számítógépes 3d formatervezéssel/modellezéssel is foglalkozom (sokat tologálom a vertexeket), így ilyen szemmel nézve is sokkal jobban bejött.

 

Mint ahogy azt már fentebbi soraimban írtam, elég nehezen jött össze ennyi pénz, (sok más helyre is kellett, ami sokszor fontosabb volt) ezért a megbízhatóság volt mégiscsak az elsődleges szempont. Ja meg, hogy legyen jó sok szerviz, ha be üt a krakk! Mivel ismerősök sokat dicsérték a STIHL-t ezért én is beálltam a sorba, és mint kiderült, milyen jól tettem! Mégpedig azért, mert a kilenc év alatt soha nem volt vele bajom, pedig használom rendesen!

 

Én a pénzemért azt kaptam a STIHL-től, amit elvártam: Minőséget, megbízhatóságot, jó szervizhátteret, és nem utolsó sorban kiemelkedő hozzáállást a vásárlókhoz a kereskedésekben dolgozó emberektől. Kifejezetten segítőkészek voltak, és udvariasak bármelyik üzletükbe is mentem be eddig, vagy hívtam telefonon! Külön kiemelném az Egri, Ózdi, Kbarcika-i üzletüket. Szóval, soha eddig nem bántam meg, hogy a STIHL mellett döntöttem!

Ajánlom másoknak is!