repcsepista
2015.06.17
|
|
0 0
1200
|
Fényhajóink link... lank lakatos... kinek jár a szája...annak szájkosár járna na... ha jár... mi van hja kérődzöl...tudod vagy mint kicc dolog...mikor oskolába jártunk... jártatok tek tök...ki kérődzöl... Anulululu én ugg imágom magát... na mjocst ha letegezlek = kiszegezlek... ami ugi... Őseimnek rozsdás kardja, fogason függ, rozsda marja, Rozsda marja nem ragyog, én? - mogorva nemes vagyok... na kitenyésztet dög, mint egy pudlu fajitiszta gutya vak vak vak... 1.: Kicckoromba koromba...a ávosok berugták éjjel az ajtót...Édesapámat a földre - sarokba verték s rugták...aztán keresni kezdték a TITLOTT KÖNVEKET... emlékeztek rrr...? Nocs... amira emlékszem biztosan: Az ókori történelem magga makkar vontatkoztatása...noccs LU? - A TÖRVÉNY =LAW... talán az hogy LOURD... az ma is azt jelenti, na most ők abcullaultima különbséget tettek... na GAL? sitt... nem én kezdtem el...hanem ... na Édesapám kora 50 éves korában... a nagy komcsi öcsém mondta...eltették ... s hit -pirulákat próbáltak ki rajta...nos ebbe ekisérletezéseben ...nem cukorbetek volt... hanem a pirulák mellék hatása s annak következtében...vesztette el egyik lábát is...amit mjocst én...térden (kalács) rugtam magam(at) sánta bicc... törjön el a másik is...ami irtózatos...NA ITT VAN AZ A MATARIALISTA FAJ AMIT ÉN ZSIZSIK VAGY ZIZIK VAGY CZIBERGE ...NA A GAL AZ ANGYALT JELENT...hogy ember...na minden INTELLIGENS SZÁMITÓGÉP (CONPUTER) CSIPP...AZÉRT CSIPP MERT INGYEN VAN... NEKED CSAK A PISID KELL HOZZÁ...mellesleg amit ÉL -LÉT TÓ... azok elektromos gerjesztések... vagyis az ÉL LÉT HORRR...DO DOZ ÓJA KEZDETE = FOLYÉKONY NAPERENERGIA X ELEKTRÓNOSSÁG...(aha, ha cak egg gics cikra is benned vad a helle AZ AZ A TRON, HA NEM TROTTY)ehez rögtön... EZ AMIT ITT VILÁGNAK =UNIVERZ...EZ NINCS BENNE...amit most nem...de gyertek gyere kek te keke gyerek te bücck parasz vagy kozák...át a mi is vagyunk, fagyunk fogyunk ba baba bbb... 2. Telefonos üggeletes vagyok... ami nekm ok hogy HAZA MENEK HAZE... ne négykézláb...FIDELEM EZ AZ ÁLLTI BAROMSÁG AMI SOSE VOLT LESSS... NA ÉRDEKES A BIB LIÁCSKA: AMIT ÉN MEGTESZEK TI IS...ISIS? - NYISD KI SZEMED...KÖVESS... ITT TISZTA HÜLYÉNEK KELL LENNED...NA AZ ITT A SZENT LÉLEK KI MEG BELÉD LETT ... A TORKOTON BEVÁGBA A BELEDBE A KIGYÓ...na mocsmá a KRISPHUS PUHINTVA COFFOLVA, MEG...NA NADRAGULYÁS (KABITÓSZAROZOTT) VÉRE VÉRBEN AZ LÉT...ami igaz... NINCSAK KI KARAJOZZA KI A NAGYOBB COBÁKOKAT... van csak... na most ezt a TUDUT X ÁT -UT X ÁTOK AZAZ ÁT KOK...na LU GAL? EZ A GÉPEZET...(LEHET JÓ HA ÉRTED S ÉRTEM VALLA GOD VAGGIS NEM ISTENI TENNI SEMMIT) s vissza mert nem tudom a legutóbbi tóbis LÁTOMÁSAIMAT nem közkézre adni... amihez... MONDUK A VILÁGMINDENSÉGBEN VAN EGY LÉTALAP - ELEKTROMÁGNESESES MINDEN ANYAGI LÉTEZÉS FELETTI LÉTEZÉS...ami mikor kiléptünk a HÁZUNKBÓL... na próbátam ma reggel... de ez már a mi is fuffókák vagyunkba... DE NEM LEHET NEM MEGEMLITENI... na IT TMINDEN CSAK UGY LÉTEZHET... HOGY ADVA VAN.. NEKED NEM KELL CSINÁLNOD SEMMIT??? --na itt mindenki gondolkozzon KOZZ... nem fogsz mert azért... szintén vissza a mi is vagyunk stbbb... 3.: Monduk MEG LEHETNEK NYELVELNI...de monduk...NA AHOZ HOGY TE IS ÉRTHESSÜK AMIT ELVONTAN - SIMBÓLIKUS KUSS? - VAGY KUS OKOSAN... NA EZ A BÁRÁNY NYELVE MEEEE... A KECSKE KEKEKEE ..VAGY BEBEBEEEE...szóval s nyállal s bő nyállal keverve... van a fejünk s van a testünk ha van... na a kettőnek semmi de semmi kapcsoláta...azaz nézz bele a TEMPLOMODBA HANEM KIGYÓ FÉSZEK...OTT EGY FÉSZEK!? KIGYÓ FÉSZEK, APÁD RÉSZEG... na most ne vegyétek magatokra... amit mondok...hogy nincs semmink...na ha van valamid... nem lehet!!!- na most TE EZEKET... ELHISZED??? Kóca cél...na meg FÉNYHAJÓNK A FELHŐK HŐK? -SOSE CSÁRA CSÁ CSÁ CSPRRR...A FELHŐK LÁGY ÖLÉN...JÖJJ UFÓZ VELÜNK...na nekem megvan ez a tokom is, meg a tokóm...de itt van...ha csak VAK VAK VAK...VAK A VAKER IS ISIS... VEZETHETIK A VAKABBAKAT... sss.... ...nugi... van idő...megvár a vonyat téged is... ajjaj fekete vonat... jah zerintem.. vagy nagyon jó nevelt vagy...vagy nagyon zöld füles... de zöld...a kukárácsá cár... ugye nem bántottalak meg ( megrikkattalak?) de senkit...mellecsleg hja lácc egy embőrt... ne visisss...hanem ... |
Előzmény: Törölt nick (1199)
|
|