Coldspot Creative Commons License 2015.06.15 0 0 22937

Hála Istennek! Éljen Gorbán Győzike, a haza konstruktív bölcse!

http://vs.hu/kozelet/osszes/megkapta-a-600-milliot-a-kisvasutra-a-puskas-akademia-0615?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main

 

A pályázatot a konstruktív kormányfő által létrehozott konstruktív alapítványra írták ki. A 600 millió EU-s konstruktív pénzhez még nagyjából 250 milliót kell konstruktívan hozzátenniük.

 

A konstruktív Orbán Viktor által létrehozott, a konstruktív labdarúgó akadémiát működtető konstruktív Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány megkapta azt a 600 millió forintot, amelyből konstruktív kisvasút épülhet Felcsútra – szúrta ki a hivatalos pályázati adatok közt a Hír24.
A támogatás 70 százalékos, vagyis még nagyjából 250 millió konstruktív forintot hozzá kell tenni.
A keskeny nyomtávú konstruktív kisvasút a konstruktív Puskás Akadémia és a konstruktív alcsúti arborétum közt 5,5 kilométeren közlekedik majd, márciustól októberig, állítólag konstruktív turisztikai célokat szolgálva.

A konstruktív Puskás Akadémia elnöke Felcsút konstruktív polgármestere, Mészáros Lőrinc.
A konstruktív kisvasút tervét már 2013-ban bedobták a konstruktív köztudatba, igaz, akkor még konstruktív önerőből építették volna.
Az Átlátszó idén márciusban írta meg, hogy megjelent az az EU-s konstruktív pályázati felhívás, amelynek nyertese konstruktív kisvasutat építtethet a konstruktív Felcsútra.
A konstruktív tenderre március 20-áig lehetett konstruktívan jelentkezni. A konstruktív felhívás szövegéből ugyanakkor az már a kezdetektől tudható volt, hogy azon csak egy konstruktív pályázat futhat be.