makec Creative Commons License 2015.06.08 0 1 436

PADLÓGÁZ! Érdemes elolvasni annak aki náluk akarja letenni a jogsit.

Az elméleti oktatás aránylág válalható időben és ütemben megy. Igazábol nincs rá panasz.

A problémák innentöl kezdödtek. Mivel a fiam diák így csak leginkább késő délután vagy hétvégén volt jó a vezetési oktatás.

Másfél hónap után kapot lehetőséget oktatót választani.

Indoklás a padlógáz részéröl annyi volt,hogy túl sok a diák és a hétvégi oktatást nehéz kivitelezni. Persze a befizetésnél mindent megigértek és zökkenőmentes oktatást igértek.

Két lehetőség közül a Flórián téri oktatót választottuk mivel ez volt közelebb a lakhelyhez. Lassan elérkezett a vizsga ideje plusz tíz óra után. Sajnos megbukott a fiam. Mondom sebaj van ez így,majd a második sikerül. Veszi a plusz órákat,rajta van,hogy sikerüljön a következő vizsga. Természetesen a vizsga díj is be lett fizetve.Egyszer csak az oktatót nem lehet elérni.

Három telefonrol is lett probálkozva de sikertelenül. Természetesen reakcio nem volt az oktató részéröl. Mivel a második vizsga időpontott se tudtuk és el telt egy hónap így kénytelen voltam felhívni az iskolát. Elmondtam mi a problémám. Nem érjük el az oktatót és még a vizsga időpontott se tudjuk holott már rég be lett fizetve. Érdekes módon már másnap hivta is a fiam. Szinte még őt cseszte le,hogy miért kerssük ennyiszer és számára több idegen számrol. Ez ám a hozzá állás! Nagynehezen de eljött a vizsga idő. Meghuzták az első kanyarbevételkor. Mondom ez csodaszép mutatvány. Megkértem a rokonságot,hogy nézzük már meg,hogy vezet.

Ahogy elindult és bevette az első kanyart már egy percet se csodálkoztam,hogy meghuzták.

Nem,hogy a kanyar de még a parkolás se ment. Mondom akkor mit tanított idáig az oktató több mint ötven órán!! A privát oktatás megtanította azt amit az oktatónak kellett volna. A befizetéstöl számitva ismét másfél hónap mulva meg is kapta a vizsga időpontot. Na mondom most már sikerül hisz magán oktatásba is részt vett és nem kevesett. Eljött a várvavárt idő. 45 perc vizsga időböl már csak három perc maradt és a parkolás volt csak hátra. Még a vizsga biztos megis dicsérte,hogy figyelmesen vezet. A parkolóbol kikanyarodva az ojtató belekapott a kormányba,hogy majdnem levitte a visszapillantóját! Ez ám az oktatói hozzá állás! Mert ha valóban is így van akkor talán elég lett volna ha csak belefékez és nem félre rántani a kormányt és ezt szóvá is tenni az utolsó pillanatban. Sajnos a fiam más vérhömérsékletü mint én mert már rég eligazítottam volna. Ez a kálvária most már kicsivel több mint egy éva húzodik. Most már a fiam is belátta,hogy másik sulit kell nézni.

Senkinek nem ajánlom a padlógázt!!

Kerülendő ez az iskola de nagyon!