Lki1 Creative Commons License 2015.06.02 0 0 714

Szia!

Ezt bemásolom neked is:

Forgalomban nagyon óvatosan közlekedj amíg meg nem ismered az oldalkocsizást.

Gyorsításnál, fékezésnél, kanyarodásnál teljesen másként viselkedik, mint egy szóló motor.

Amíg nem tanulsz meg felemelt oldalkocsiva magabiztosan közlekedni, addig az utasnak az oldalkocsiban a helye!!!

Nagyon könnyen felemelkedik az oldalkas, és nem biztos, hogy tudod kezelni. Sőt, érdemes legalább egy zsák cementet berakni tanuló időkre!

Emelt oldalkocsival én úgytanultam meg, hogy egy kicsit ment, és a csajoknak akartam fakítani...

Persze egyenesen nem tudtam vele menni, és az oldalkocsi kereke az árok fölé került!

Na akkor hasaltam bele rendesen, és találtam meg az egyensúlyi pontot, ahol megjámborodott a készség.

Később volt, hogy a hatóság szólt rám, hogy azért háromkerekű, hogy azon(is) guruljon.

"Bocsánat, úgy felejtettem kereszteződés után" Válaszoltam. :D

Majd megtapasztalod, hogy mindig rumli van a csónakban, mert piszok kényelemes benne cuccolni.

Annak is nagy élmény, aki melletted ül. Szinte a talpa alatt érzi az aszfaltot, és olyan érzés, mintha egy konzervdobozban ülne.

Amikor megszokod, és visszaülsz egy szóló gépre el nem felejted lerakni a lábad, de később fogod, mint most.  :)

A haver úgy járt, hogy lekapta a ladikot a Trophi mellől, és később elment bevásárolni. Milló teszkós szatyor a kezében, és a parkolóban döbbent rá, hogy nincs mibe rakni a cuccot.

Mire rákötözgetett mindent, úgy nézett ki a motor, mint a karácsonyfa! Kb 15-el kullogott haza...

Nos, sok örömöt kívánok hozzá!

Előzmény: Törölt nick (713)