Halihó!
Sikerült megcsípnünk egy szuper olcsó kis utat jövö héten a Magnificara. Pár dologra nem találtam választ a fórumot böngészve, hátha tud valaki segíteni:
Brindisi: hát igen, fekete lyuk számomra, mit lehet ott csinálni, Barihoz hasonlóan kószálni egyet? már utána olvastam kicsit, bunkereken és várakon kívül nem találtam semmi érdekeset.
Izmir: Jártunk már itt, így a kötelezö dolgokat kihagyva neten egy "madármennyország"-ot találtam, természetvédelmi övezet Izmir mellett, járt esetleg valaki ott már?? Milyen messze van a kikötötöl, kb. mennyiért vinne el a taxis oda??
Isztambul: Ismerem a várost, mint a tenyeremet, az érdekelne, hogy melyik oldalon/kikötöben áll meg a hajó, európai vagy ázsiai rész? Van villamosvonal a közelben?
Dubrovnik: Már itt is voltunk, eddíg mindig (2x) pechünk volt, az idöjárás miatt nem ment a libegö, de majd most :D, esetleg tudja valaki, melyik busszal, vagy mivel érdemes a libegö indulópontjához felmenni. Tudom, hogy nincsen messze, de anyukámmal megyek, egyik lába amputált, így sétálgatni nem igen tudunk.
És végül: esetleg valaki, aki szintén ugyanezzel a hajóval jön? Magnifica 2015 06.07. Velencéböl
Kellemes szelet és sok napsütést mindenkinek a nyári hajóutakhoz ;)
Üdv,
Tittus