A hétvégére meghívást kaptam a kedves westies barátnőmék kirándulására a tatai kempingbe. Örömmel elfogadtuk, de mivel senki sem ismert még minket így úgy döntöttem, hogy csak egy kutyát viszek, a nyertes Kekszi lett. Dalma addig Bellával és apájával múlatta az időt:)
Az időjárás nagyon ijesztően festett szombaton reggel, de délutántól vasárnap nap végéig csodás volt, nem bántuk meg, hogy kitartottunk a program mellett.
Nagyon jól éreztük magunkat, ismét sok jófej és kedves embert ismertünk meg. Kekszi egy földreszállt angyalka volt, már gyanítottam, hogy útközben elcseréltem vagy valami. De valszeg csak a szokásos beetetős marketinget tolta le :D Azért nem hazudtolta meg magát, ha nem vagyok résen, elment volna ugyanúgy macskát üldözni és persze a tatai tóból sem lehetett kiszedni. Fetrengés, gondnok műszak, labdázás és rohangálás is volt ezerrel, de a kis fehér hadban nagyon kulturáltan viselkedett. A kis westiek többsége mentett kutyus, így főleg nem örültem volna, ha Keksziből kijön a csibész énje, de egyedül a falkájától új közegben tökéletesen viselkedett :) Kirándulni is voltunk és persze a napi 20 óra alvásától is elesett, gondolhatjátok, hogy ha egy kis lehetősége volt, akkor egyből bedobta a szunyát, akár kavicson is :) Nem szeretnék mások tollával ékeskedni, de a Keksziről készült fotókat elhoztam nektek engedéllyel:-)