Kedves mindenki!
Latom regen egy nagyon aktiv forum volt :)
Jo latni, hogy ennyien imadjak a pei-eket, nekem mas kutya fajt szinte nem is letezik :D
Lattam a posztot, hogy 'nagyon tetszik a sharpi' na az elso kutyank ma mar 11eves nagyon tetszik alapon kerult hozzank, nulla tapasztalattal, valoszinu legmakacsabb kutya a vilagon, nem szocializaltuk, nem nagyon tanitottuk, ugyan a kerben nem ragott szet semmit, de ha hivtuk inkabb elszalad mint odajott :D es hasonlo tulajdonsagok, szuleim mai napig szenvednek vele, ha ketten indulnak el, az egyikuk nem mehet masfele mert a kutya teljesen odalesz lecokvekel se jobbra se balra :)
Kaja elol is szeret elfutni, na es a valogatas, arrol inkabb nem beszelek, mindezek ellenere imadjuk!!!
Szoval tapasztalat nelkul shar peit ne, elottem irta valaki, hogy a kutyi erdekeben, pontosan igy van egyetertek....
Masodik kiskutyam most ot honapos, mielott eldontottuk, jo alaposan utana olvastam a dolgoknak megegyszer, meg eleg sok Ceasar Csodalatos kutya dokit neztem, olvastam konyveit, illetve a kutyam baromi lelkiismeretes tenyesztotol szarmazik aki harminc eve ezzel foglalkozik, kb minden alombol van bajnok kutyaja....
Kis Tia-m harom honaposan mar ult, vart a kajara, siman elvehettem tole kivehettem a szajabol, fekszik, pacsit ad, kuszik, kicsit tobb idombe telt de a hatan atfordul a masik oldalara :D
En klikkerrel tanitom mindenre, shar peiek egy kis sajtert barmit megtesznek ;)
Bujos puszizkodos, meg idegenekkel is baratsagos, remelem azert ez nem lesz igy orokre...
DE azert tud 'kocsogoskodni' ha nem ugy tortenik valami ahogyan o szeretne, mindenesetre tudja, hogy ki a fonok az esetek 99% ban
Kivanni sem tudnek jobb es nyugodtabb kutyat, neha azt hiszem o inkabb egy pei borbe bujt valami mas fajta :)
Csatolok par kepet hatha valakit erdekel :D
Orsi