dovicsin Creative Commons License 2015.05.25 0 0 111404

Első dieselem volt a nagymacskám, (bár sok másikat vezettem, de sosem volt sajátom) nagyon féltem tőle, és jött is a gond és ment a pénz, el akartam adni, aztán feljöttem ide, és megtanultam valamit, nem a kocsik rosszak hanem sok a bunkó senkiházi tudatlan g...i maszek és HIVATALOS szerviz. 

A képlet egyszerű. Vedd meg ami tetszik keress értelmes hozzáértő embereket ( mint itt a fiúk) és hallgass rájuk, bízd rájuk a kocsit.

Peugeotba egyértelműen itt találod meg őket. És akkor sokat spórolva nyugodtan használhatod a kocsidat.

 

Javaslatom: Nézd ki nyugodtan, ha szerencséd van valaki a közelből el is tud menni megnézni, aztán első utad Jena legyen hagyd ott neki 1-2  napra (úgy sem sokat alszik) és használd egészséggel, aztán évente félévente (használattól függően) vidd vissza hozzá. Ha pedig még is van valami ami nem tökéletes gyere fel ide és nem kell tiszteletköröket futnod hanem mindenre megtalálod a megfelelő embert. Sosem akarod majd eladni.

 

Annyira hogy én fél éve készülök eladni az enyémet családi okokból ( kellemes ok :)  ) de mindíg találok valami kifogást hogy megmaradhasson.  :-) Ja és ha el is adom 1-2 éven belül veszek másikat, 307 vagy 308 kombi de lehet 407 majd amit itt ajánlanak.

Előzmény: Anduca (111403)