Törölt nick Creative Commons License 2015.05.17 0 0 949

Van erről szó közelebbről is, bár most perpillanat csúnya bácsi.

 

"Putyin példaértékű beszéde:

Oroszországban oroszok élnek. Ha bármely kisebbség, bárhonnan Oroszországban akar élni, itt dolgozni és Oroszországban lenni, beszélnie kell oroszul, és tiszteletben kell tartaniuk az orosz törvényeket.

Ha inkább más törvényeket tisztelnek, akkor azt tanácsoljuk nekik, hogy menjenek azokra a helyekre, ahol ez az állami jog. Oroszországnak nem kellenek ezek a kisebbségek. Ezeknek a kisebbségeknek, ha idejönnek Oroszországba, nem adunk nekik kiváltságokat, ne próbálják megváltoztatni a törvényeinket, illeszkedjenek be, nem számít, mennyire hangosan kiabálnak „hátrányos megkülönböztetést”. 

Jobb, ha tanulunk az öngyilkossági statisztikákból Amerikában, Angliában, Hollandiában és Franciaországban, ha túl akarjunk élni, mint nemzet. 

Az orosz szokások és hagyományok nem kompatibilisek sok kisebbség primitív kultúrájával. Ez a tiszteletreméltó törvényhozó testület, az új törvények megalkotásánál, az Orosz nemzeti értékeket kell szem előtt tartaniuk, megjegyezve, hogy a kisebbségek, akik ide jönnek nem oroszok!” 

A politikusok a Dumában öt teljes percig, álló ovációval fogadták Putyin beszédét!"

Előzmény: Ollie a Réhm (869)