Hali, igen ez ismerős téma...én is eladtam egy srácnak az ESI-2000-remet fullra bővítve (már megbántam:o( - ő is Hammond-szimulátornak akarta használni, lehet hogy ez is ugyanaz a mozgalom... A SCSI-CF átalakító nem rossz irány, én egyelőre a floppy-CF verziót láttam...az megérheti vajon?
Megköszönöm, ha érdeklődsz fórumokon, hátha lesz valami Yamahára....addig én is leskelődöm az általad megadott helyeken.
Közben átolvastam az A3000 manualt, és kiderült, hogy valószínűleg tud importálni WAV-ot mag AIFF-et. OK, még se loop, se ADSR se effekt, csak száraz sample, de legalább bent van a vasban. Ír még valami A7000-formátumút is, de ez számomra rejtély (mi a franc az az A7000, olyan mintha ki se jött volna forgalomba, valami brutál csúcsszemplere lett volna a Yaminak talán, de én 5000-ren túl nem láttam már semmit...)
Milyen formátumban van esély a PC-n megszerkesztett kész mintát kompletten (tehát nem csak száraz wav) bejuttatni a vasakba?
PCn (Forge-ban pl.) előkészített beloopolt, burkolós, stb. mintára gondolok.
Szóval utánanézek az általad említett lehetőségeknek, aztán próbálok beletanulni a dologba.
S760-nal amúgy érdemes foglalkozni, ha szembe jön jó áron? Szimpi hogy csak 1U magas, és állítólag nincs rossz hangja.
Van valami sorrend-véleményed a vintage-samplerekről? Pl. Akai-EMU-Roland....miért, mik a tapasztalatok?
S5000-ret nézegettem, de idehaza még elég sokért mérik (komoly és annak is néz ki...).
Valaki árul most 37-ért DJ-70-et...anno pl. Jarre is használta a Chronolige-időszakban, élőzni nyilván jobb a 3-oktávos billentyűzete miatt, de nem nagyon bővíthető, ugye? Cserélne a srác ESI-32-re.... Valószínűleg nem egy kategória a DJ70-nel....nekem csak stúdióban játszik.
Köszi az eddigieket, nekigyürkőzöm, meglátjuk....