Yannie Creative Commons License 2015.05.12 0 0 96

Hú, akkor meg pláne lenyűgöző a jártasságod, ha mindez csak pár hónap eredménye, igazán lelkes és őszinte rajongás fűthet!

"Sadleréket" ugyan pár éve ismerem már, de a topicra sajnos csak egy esztendeje bukkantam rá, nem sokkal a 80-as hozzászólás után, melyet ha időben olvasok nem lehetetlen,hogy egy koncertélménnyel gazdagabb lettem volna..;) Tényleg Kayleigh, elmentetek végül?

Egyetértek a második bekezdésben írottakkal, melyben azt fejtegeted, hogy az említett másik zenekaroknak miért sikerülhetett az, ami a Saga-nak nem teljesen,vagyis inkább csak Németországban.

Esetleg van itt valaki, akinek vannak emlékei a 82-es hazai koncertről? (A Videa-n fent van néhány pillanata) Szerintetek lehet esélye a jövőben egy újabb itthoni fellépésnek? Mennyire voltak itt ismertek? Végülis pl. a Wildest Dreams magyar nyomású LP-n is megjelent, talán mások is. Kérdés hogy a régi rajongók ma tudnának-e formálni egy akkora tömeget (az újabbakkal kiegészülve),amiért be mernének vállalni egy magyar bulit. Mit gondoltok?

Háát a Framed kezdő taktusai alapján én nem vetíteném előre azt a katarzist, ami a dal második részében kibontakozik, ám ezzel nem mintha vitatkozni szeretnék veled, az úgyis szubjektív élményeken alapulna (a hozzászólásod példája annak, hogy néha még saját magunk sem jutunk dűlőre egy-egy alkotással). A többivel meg jóformán amúgy is egyetértünk.:)

Előzmény: InteriorLulu (95)